onsdag 8. april 2015

Takk

_21204880


Hverdagen er i gang igjen, og det er ingen sure miner over det. Jeg trives godt i hverdagen. Jeg føler meg fri. I dag står behandling, trening og jobb på timeplanen. Ikke minst deilige ettermiddagstimer med familien. Jeg håper jeg også får tid til en kveldstur med en venninne. Flere arbeidsoppgaver er allerede huket av, fra senga med en kopp kaffe i hånden, så nå er jeg ajour og klar for å gripe nok en dag!


Ellers spinner tankene i takt med Wiz Khalifa - See you again. Nydelig sang eller hva? Da jeg var alene med Teo var det en kompis av meg som holdt meg ofte med selskap. Vi hadde mange gode samtaler, han og meg. Vi kunne holde oss på det overfladiske der humoren og latteren satt løst, og så kunne vi prate litt dypere - om fortid, familie, utfordringer og sånt. Når jeg begynte å jobbe med Forever Living, var han også en av mine første kollegaer. Nå er han ikke her mer. Familie og nære venner har mistet en flott gutt, med et stort hjerte. Fine ord om han kan jeg se overalt. Mine inkludert. Jeg skulle ønske jeg sa disse ordene til han tidligere - for han var absolutt en god samtalepartner og venn. En som fikk meg til å smile etter en lang dag med jobb og en trassig liten 2åring. En som stolte på meg når han møtte på utfordringer. Nå er det lenge siden vår forrige samtale. Jeg fikk aldri sagt takk. Det fikk meg til å tenke.. Vi, alle sammen, må bli flinkere til å vise at vi setter pris på hverandre. Kjære, nære og fjerne. Det trenger ikke å være en hel novelle med godord, men et lite "hvordan går det?", "tenker på deg!", "håper du har det bra!" eller bare et lite takk - takk for at personen er i livet ditt. Hvem vet - for akkurat den personen kan det bety mye. Vi må bli flinkere til å smile til hverandre, si hei og hjelpe hverandre. Vi må være mer imøtekommende! Man vet aldri hva morgendagen bringer. Så gjør det beste ut av dagen i dag. Strekk ut en hånd til en som trenger det. Smil til den sure naboen. Send en melding til en gammel venn. Kyss barna dine til de blir gærne. Gjør noe fint for mannen/kona di. Og ikke minst lev i nuet!


Lag deg en fin dag <3

Ingen kommentarer: