mandag 6. april 2015

Våre påskedager

Påsken vår kan beskrives som ganske lat. Vi trener og vi går turer, men vi har ingen planer. Helt åpen timeplan. Vi gjør rett og slett akkurat det vi føler for, når vi føler for det, i et ekstremt tregt tempo. Og akkurat nå, denne påsken, er det helt perfekt for oss. Vi trengte den roen :)


Påskeaften ble tilbrakt på terrassen. Vi grillet pølser, spiste snop fra påskeeggene, spilte fotball, lå lettere henslengte i solsteika, grillet laks, vasket vinduer, koste oss og avsluttet dagen med en kveldstur. En fin dag!


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


I går leverte vi barna hos Svigermor for overnatting. Litt miljøforandring er ikke så dumt :) Nicklas og jeg dro videre i "voksenselskap" hos Mamma og Jan. Jan fylte 45 år i går, og der var det duket for reker, godt å drikke og spillekveld med hele gjengen. Voksentid med kjæresten var veeldig deilig. Mamma og Jan fikk en langhelg til Warszawa av oss. Det vet jeg dem har veldig godt av :)


Nå ligger vi i senga og hører på roen. Jeg har vært våken i flere timer alt. Jeg sover alltid dårlig når vi har barnevakt. Det slår aldri feil. Nakkevondten spiser opp hodet mitt om dagen, så nå har jeg hodepine på femte dagen også. Helt herlig..! Jeg er ekstra glad i dag for at jeg valgte å drikke vann i går kveld, ellers hadde dagen i dag vært noen hakk verre. For min del står forberedning til foredrag på dagens plan, og er det noe som ikke frister så er det det. Igjen forbanner jeg meg selv for at jeg takker spontant ja til noe jeg vet suger så mye energi fra meg, bah. Never again!

Ingen kommentarer: