onsdag 6. mai 2015

by Camilla Pihl

Det er stille i stua, lysene er dempet og regnet slår mot taket. Når været er som det er, er det deilig å lene seg tilbake og bare roe ned. Min plan er å sette på en skikkelig jenteserie på apple tv-en og bare kose meg, helt alene. Hvis dere har noen umiddelbare tips til "jenteserier" tar jeg imot dem med stor takk :)


Grunnen til at jeg titter innom i dag er for å vise fram de nye skoene mine. Yes, i dag holder vi oss på det helt overfladiske nivået. De ropte på meg fra Bianco sine hyller, og før jeg visste ordet av det spaserte jeg rundt i butikken på høye heler, helt oppslukt av disse skoene av ren perfeksjon som passer til både hverdags og fest. Jeg overbeviste Live kjapt om at hun trengte et par også, og minutter senere var vi begge lykkelige eiere av Bianco by Camilla Pihl. Skal sies at Live og jeg har identisk smak når det kommer til sko, så jeg trengte vel egentlig bare å si; "Disse er vel noe for deg også?" ;)


skjørt-ganni-skinn-striper-camilla-pihl-bianc-caroline-berg-eriksen-detaljer


Foto: Caroline Berg Eriksen // hentet fra google


Nå gleder jeg meg til å bruke dem. Hele skoserien til Camilla Pihl er forøvrig rålekker. Jeg vil ha dem alle, men foreløpig får jeg nøye meg med ett par :) Noe sier meg at det er på tide med en jentetur på byen snart så jeg blant annet får innviet skoene. Været må bare blomstre til og by på litt annet enn regn først. Jeg skjønner at jeg ble litt bortskjemt i Singapore, for jeg har frøset siden jeg kom hjem. Tvers igjennom kald fra morgen til kveld. Der slo varmen mot oss som en vegg i det vi gikk ut av hotellet. Det finnes jo ingenting bedre. Jeg kjente godt på kroppen hvor stort behovet for sommer og sol faktisk var. Heldigvis går vi varmere tider i møte, og de beste månedene i året ligger foran oss. Mai er allerede i gang, og det gir meg en deilig følelse. Patrioten i meg blomstrer til mens jeg planlegger årets 17.mai-feiring, som i år skal være hjemme til en forandring. Med en skolegutt i hus som skal gå i tog for første gang, er det på tide med nye tradisjoner. Litt vemodig og ikke se på toget i Ski, som er 17.mai i mine øyne, men dagen skal bli perfekt for det. Jeg gleder meg til å heie med Teo i toget og se på korpset med Mia :)


Nå gikk praten fort over på noe annet enn sko. Kanskje like så greit ;) Sofaen kaller, folkens. Med hodet i ro og beina høyt er jeg klar for en date med eget selskap :)

Ingen kommentarer: