tirsdag 5. mai 2015

Det er litt artig å bla tilbake i bildearkivet, og se stilen min for bare noen få år siden. Den litt mindre feminine versjonen, som Mamma titt og ofte sukket oppgitt over. Jeg trivdes best i baggy jeans og converse sko. Gradvis har stilen blitt mer voksen og feminin, og nå elsker jeg å pynte meg. Jeg trives fortsatt godt i jeans og converse, men det er alltid stas med høye heler, kjoler og jumpsuits. Kanskje jeg rett og slett har blitt voksen?

I dag ble jeg en heldig eier av et par nye sko som jeg gleder meg til å bruke både til hverdags og fest. De ropte på meg fra Bianco sine hyller, og vips hadde jeg kjøpt meg et par og overbevist min høygravide venninne, Live, om at hun trengte et par også, haha! Har jeg nevnt før at vi har identisk smak når det kommer til sko..? Hun var ikke spesielt vanskelig å overbevise ;)

Bianco by Camilla Pihl

Dagen i dag skulle brukes til lunsjdate. Ikke shopping. Allikevel er det utrolig hvor mye fint som befinner seg i butikkene når man ikke skal shoppe. Vero Moda har seriøst aldri hatt så mye fint å velge mellom. Plutselig sto både Live og jeg i hvert vårt prøverom og prøvde klær. Da vi kom til kassen og la fra oss vår nye garderobe, spurte frøkna bak kassa om det hadde gått bra. "Det gikk for bra!", svarte vi i kor. Hadde vi vært innstilt på shopping til å begynne med kan jeg love dere at vi ikke hadde funnet en eneste ting. Samtidig ga jeg bort over halve garderoben min her om dagen, så et par nye antrekk er vel strengt talt noe jeg har lov til å unne meg. Som oftest er det jo barna som blir prioritert :)

 

 

Ingen kommentarer: