mandag 4. mai 2015

En helg uten planer

wpid-20150503-231418.jpgNår andre opplever sitt livs mareritt, er det vanskelig å gå upåvirket videre i livet og nyte dagene. Den siste tiden har vært preget av snørr og tårer, og jeg har vært langt ifra meg selv på hjemmebane. Sånn er det å være menneskelig, rett og slett. Av og til kan livet være forbanna urettferdig, trist og sårt!


Allikevel må jeg fungere og være til stedet i nuet - for det er også en påminnelse jeg har fått opptil flere ganger de seneste ukene. Man må faktisk gripe dagen og gjøre det beste ut av tiden vi har nå, med de kjæreste vi har. Så det har vært mitt fokus denne helgen, og det har vært godt. Vi har hatt en fin helg. Stress og mas har overhodet ikke vært en del av den hvis dere lurte. Sånt driver vi ikke med ;)


1. mai tilbrakte vi i Asker på besøk hos Farmor og ute på middag i Oslo med Pappa. Vår Lørdag besto av null planer, så vi endte opp med å tilbringe flere timer på fotballbanen og avsluttet dagen hos et vennepar. De er så flinke til å varte opp og fikse i stand, så det er alltid hyggelig hos dem. Barna ble lagt i hver sin seng, og vi skravlet ut i de sene timer, før vi pakket barna inn i bilen og dro hjem langt utpå natten. Søndagen gikk med til et ledermøte i Ås, før ettermiddagen ble tilbrakt på gården hos Svigermor. Nydelig vær, deilig mat og bare kos. Er det ikke godt med slike helger? Helger uten planer, der alt taes på sparket og ender opp med å bli midt i blinken <3


Anyways.. Jeg får sluke koppen med kaffe og komme i gang. Familien kaller, og først og fremst skal frokosten på bordet. Sultne mager fører til unødvendig dårlig stemning, så jeg må opp og hoppe. Litt senere skal jeg karre meg tilbake på trening etter et tre ukers opphold. Det er terapi for meg, og gjør godt for både kropp og sinn. Jeg håper bare hodet henger med på "morroa". Sukkerbiten etter trening er lunsj med min veeldig høygravide venninne. Jeg gleder meg til det! Man trenger vel kanskje ikke lure på hvorfor jeg jubler like stort over mandager som fredager? ;)


Jeg ønsker dere alle sammen en fin dag <3 Klem fra meg**

Ingen kommentarer: