mandag 18. mai 2015

Gratulerer med dagen

Gratulerer så mye med dagen. Har dere hatt en fin feiring i dag? :)


SAMSUNG CSCVi så fram til en litt annerledes feiring i år. Første året på skolen og første året i 17.mai-tog, på et nytt sted. Det ble en veldig våt og kald fornøyelse, for i Knapstad åpnet himmelen seg rett før korpset spilte i gang til fest. 6 åringen vår var allikevel både stolt og fornøyd, og mor på sidelinjen var ganske stolt hun også. Jeg ble brått minnet på hvordan Mamma oppførte seg den gang jeg selv gikk i tog. Hysterisk med flagg ropte hun ut; "Hurra Monica, hipp hurra! Se hit! SMIIIL. Hurra hurra!" Jeg pleide å plassere flagget sånn at hun akkurat var utenfor synsfeltet mitt, haha. Det var de årene der man var litt flau over foreldrene sine... Jeg klarte derfor å holde meg sånn passe rolig, og Teo synes det var stor stas at familien fra alle kanter var med for å heie :)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCOver middels interessert i sine røde gummistøvler


Etter å ha trasket rundt i stiv kuling var vel hele gjengen klar for å komme seg hjem i varmen når toget var ferdig med å gå. Det ble ingen sekkeløp eller potetløp i år. Det ble derimot nok med mat, is og kaker. Årets brunsj var hjemme hos oss, og vi hadde flere hyggelige timer sammen med familien, før vi alle mann dro til hver vår kant. Da hadde sola tittet fram og små og store var klare for å feire resten av dagen i Ski. Jeg har alltid feiret 17.mai i Ski, og jeg må innrømme at det ikke er helt det samme i Knapstad ;) Det var derfor godt å komme "hjem", se på borgertoget og russetoget, løpe rundt med Teo for å finne russekort og avslutte med en middag på Egon - bare oss fire.


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDet var to trøtte unger vi hadde med oss hjem etter en lang dag på farten. Vi var rimelig slitne vi også, så da var det ekstra godt å rive av seg den tunge bunaden, slenge på seg joggebuksa og legge seg ned på sofaen under pleddet med et fat med rester foran seg på bordet. Jeg føler jeg ikke har gjort annet enn å spise i dag. Ny uke, nye muligheter til å være sunn i morgen ;) Nå er det filmtid. Fast7. Stille og rolig, bare meg og kjæresten. Åh, så godt!

Ingen kommentarer: