tirsdag 26. mai 2015

Mens vi venter..

Det ble brått stille på meg i noen dager. Livet som alenemamma for to har selvsagt gått veldig fint, men det er jo litt mer anstrengende enn når vi er to mot to. I tillegg skjer det så mye gøy på jobbfronten om dagen, og da har de få timene jeg har hatt til rådighet på kveldstid blitt brukt på jobb - noe som ofte passer meg midt i blinken. It does not feel like a job :) Det var uansett veldig godt å få kjæresten hjem i går. Passe sliten, men i godt humør etter et par dager med kompiser. Tid med venner er så utrolig viktig og bør bli prioritert, også i småbarnsbobla :)


Anyhow. Jeg har hørt rykter om at sommeren melder sin ankomst om ikke veldig mange dagene, og det kunne ikke kommet for tidlig. Jeg lengter etter sol og varme med hele meg. I mellomtiden drømmer jeg meg bort til ferieturen vår i September, da vi skal oppleve nye steder i verden. Da reiser vi på en betalt tur til Mexico, i regi av Forever Living, med barna. I dag fikk vi vite hvor vi skal bo, og som vanlig skuffer ikke Forever når det kommer til bosted og luksus. Et femstjerners hotell som er perfekt for både store og små. Som vi gleder oss!


wpid-20150526-172422.jpgVi har planer om å forlenge reisen. Vi tenker noen dager i Florida, før vi tar 7-10 dager i Mexico. Vi er veldig usikre på hvor i Florida vi bør reise, men Orlando er jo paradiset for barn med blant annet Disney World. Miami er også et alternativ, men jeg har hørt rykter om at det er oppskrytt og ikke et sted for barn. Jeg har ikke peiling, så jeg tar i mot alle tips, råd og erfaringer dere måtte sitte på. For min del kiler det masse i magen min bare av tanken på å besøke USA. Det har vært en drøm lenge. Det kan være vi tar noen dager i USA på hjemreisen også. Det kommer helt anpå hvor lang flyreisen blir med mellomlandinger. Å reise i strekk i 30 timer med to unger er ikke helt optimalt føler vi ;) Men hey - vi skal bli rike på opplevelser. Det finnes ikke noe bedre!


I skrivende stund er Nicklas på trening, barna sover og jeg har satt meg godt til rette i sofaen. Sola glimter endelig til, og jeg kunne tenke meg å ta på meg joggeskoene å komme meg ut på tur, men det får vente til morgendagen. Den dagen drømmehuset er på plass skal jeg fader meg kjøpe meg en tredemølle, for da er det litt vanskeligere å komme opp med unnskyldninger. Å være alene med barna er riktig nok en bra unnskyldning, men allikevel.. Dere skjønner hvor jeg vil hen! Apropos drømmehus; vi er på leting om dagen. Etter forrige budrunden vi deltok i har vi mer enn noen gang før lyst på enebolig. Det klør i hele kroppen - så mye har jeg lyst på hus. Hvis noen har en tomt til salgs i Tomter eller Ski, så er vi over middels interesserte ;)


Nå pratet jeg meg helt bort her, så vi runder av mens leken er god. Lag dere en deilig kveld. Snart kommer sommeren, wohoo :)

2 kommentarer:

Marion sa...

jeg anbefaler Orlando påbudet sterkeste!! Var der i 2000, bare 9 år gammel opplevde både Disney land, sea world, universal studio og badeland! Det er virkelig en opplevelse å ta med seg☺️
Uansett tror jeg dere vil få en fantastisk tur!!!:-)

monicajensen sa...

Ja, det hadde vært en drøm for oss alle tror jeg, så for min del frister det vanvittig :) :)