fredag 22. mai 2015

Når kattene er borte...

...danser musa på bordet!


20150516-111439.jpgVet dere hva? I morgen reiser Nicklas på guttetur og barna skal på overnatting hos Svigermor. Det betyr at jeg er alene hjemme for første gang på nesten 4 år. Wææ, klyp meg i armen, det skal bli rart (og litt godt). Min kjære venninne og kollega, Linda, skal feire sine 30 år med en skikkelig jentefest, derfor blir barna sendt bort for natten. Vi skal skåle med champis, spise god mat og rett og slett bare kose oss. Jentevors, ut på byen og god stemning med noen herlige jenter. Jeg kommer til å føle meg som en 18åring igjen. Eventuelt 22 åring :D


De gangene flesteparten av oss har vært samlet de siste årene har vi stort sett hatt unger flyvende rundt oss og en bebis hengende i puppen. Foruten om bartemiddagen vi hadde for et par år siden vel og merke. Nå er vi klare for en kveld med høye hæler, fulle glass og latter. En kontrast til livet generelt, og det trengs absolutt spør du meg.


Jeg skal ta meg en corona mens jeg fikser meg på badet i morgen - helt alene. Med musikken på full guffe. Akkurat slik jeg gjorde før de helgene Teo var hos pappaen sin. Jeg skal danse meg ut døra, og svinge meg bortover gata på vei til Linda. Så skal hun feires. En av mine nærmeste og kjæreste venninner. Hun som alltid er god å prate med, som alltid stiller opp og som "vet alt". Det føles i hvertfall sånn :) Jenta som trikser en rykende karriere, med tre barn, mann og jobben som sykepleier, men allikevel alltid har tid til venninner. Jeg tar av meg hatten og kler på meg barten. I morgen blir det fest! :)

Ingen kommentarer: