lørdag 9. mai 2015

Nattlige aktiviteter

wpid-20150509-101741.jpgEtter tillatelse fra min litt morsommere halvdel, skriver jeg dette innlegget. For yes... I natt var han jaggu morsom. Slik han er omtrent hver eneste natt i etterkant av noen øl ;)


Nicklas dro avgårde til Martin for å spille poker i går kveld. Linda (samboeren til Martin) rømte huset og kom til meg. Vi hadde en superkoselig, superjentete kveld her, mens en gjeng med gutter spilte og drakk noen øl borte hos dem. Slik jeg forsto det hadde et par av dem dratt videre ut, Nicklas inkludert, og det hadde blitt noe fuktig. Slik det ofte kan bli i godt lag. Min kjære snublet over dørterskelen litt over 2 i natt. I veeldig godt humør :) Hadde det vært omvendt, hadde jeg sagt godt natt og sovnet i det hodet traff puta. Nicklas trives dog best med at jeg holder han med selskap i de sene timer, mens jeg er vitne til han sine artige påfunn og aktiviteter. Nå skal det sies at det er ikke veldig ofte han er "utpå", så jeg dytter han med glede ut døren de gangene han har lyst til å komme seg ut å få litt luft. For let´s face it, vi alle trenger en pause fra unger og familielivet en kveld i ny og ned. Det har alle parter bare godt av :)


I natt fikk jeg lov å sove etter litt skravlings med min happy camper. Ingen artige påfunn. Ingen sprelske aktiviteter. Ingenting. Jeg visste at jeg måtte opp med Mia, og var i grunn fornøyd med de timene på øyet jeg fikk, for det hadde blitt relativt sent allerede. Og det var tydeligvis mens jeg sov at morroa begynte... Noen timer senere våknet jeg nemlig av at Mia gråt. Akkurat nå kan jeg si; takk og lov for at hun fortsatt våkner en gang i løpet av natten for å få vann og smokken. Jeg tasset inn på rommet hennes, ga hun smokken og bredde over dyna, så tasset jeg videre inn på badet. Jeg tok ett skritt inn døra i mørket og det plasket når jeg satte foten ned. Jeg vasset i vann. HE HE, det er når sånne ting skjer at man blir skikkelig glad :)


Raskt skrudde jeg på lyset. Det var vann overalt. Dorullene fløyt i vårt nye basseng. GHD rettetanga mi storkoste seg i vannet. Bleiene til Mia fløyt rundt på bøljan blå. Vasken sto på for full guffe! Vi har dobbelvask på badet vårt, og i går la jeg merke til at den ene vasken var litt tett. Tette sluk er en mannfolkjobb her hjemme, da det fort kan føre til brekninger for min del. Nicklas sa han skulle fikse det, men det ble ikke fikset i går foråsiresånn. Så for å sjekke hvor tett vasken faktisk var satte han like så godt på vannet for full guffe og gikk å la seg :)


Det er på sånne tidspunkt man priser seg lykkelig for VÅKNE BARN. Tenk om Mia var av den typen som klinte til og sov hele natten, til halv 10 på formiddag. Da kunne overforsvømmelsen ført til vannskader, men situasjonen ble heldigvis reddet før det ble for ille. I dag ligger alle håndklærne våres i badekaret, klissvåte. Sammen med dorullene og bleiene til Mia. Vi har fått oss en god latter, og ikke minst kunne jeg trekke fram surrehue-kortet nok engang, og da er jeg fornøyd. Haha!


Men én ting lurer jeg på... Når jeg prater med venninner, så hører jeg ofte om deres menn sine påfunn på natterstid når de har drukket alkohol. Er det en "greie" for mange mannfolk å surre rundt i de sene timer, når de egentlig - helt åpenbart - burde sovet? Jeg må jo bare le. Nicklas er i hvertfall tidenes søteste på slike netter. Det er kanskje noe jeg føler mest på sånn i etterkant av hendelsene når jeg tenker meg om ;)

Ingen kommentarer: