søndag 31. mai 2015

Ny rekord

Endelig er jenta vår frisk og rask igjen. I morgen kontakter vi legen og krever en ordentlig utredning. Tar ikke legen oss på alvor, bestiller vi time privat. Nå er det slutt på å bekymre seg. Vi trenger svar. Konkrete svar. Vi begynner dog å se et mønster og en syklus når det kommer til kvalmen og oppkasten, og har en liten mistanke om hva som kan være årsaken, etter et tips fra en leser. Jeg skal fortelle mer om det senere når utredningen er i gang.


Det har vært godt å se jenta vår smile og le igjen. Vi har kost oss med besøk i dag, av Mathilda, Julie og Benjamin. Tilbrakt ettermiddagen på terrassen, grillet pølser og skravlet. Ordentlig deilig å være litt sosial igjen etter flere dager isolert her hjemme :) En herlig søndag, som virkelig toppet seg for min del. Mai har vært en rekordmåned med tanke på jobb. Jeg og veldig veldig mange i teamet har sprengt personlige rekoder, så nå som begge barna sover, roen har senket seg og TV-en er skrudd av, skal jeg feire. Ta et glass med kjæresten og skåle for gode resultater, gode valg og en spennende framtid :)


wpid-20150531-194028.jpgStort sett er fokuset mitt rettet mot teamet. Mitt mål er å hjelpe dem til å oppnå sine mål. Jeg ønsker at så mange som overhodet mulig skal få oppleve friheten som følger med denne jobben, og på 1,5 år er det heldigvis mange som allerede har fått oppleve det. Det er en sann glede å se deres fremgang, utvikling, resultater og ikke minst dele gleden med dem når de oppnår sine mål. Jeg vet jo hvor spesiell den følelsen faktisk er. Det er en liten stund siden jeg har oppnådd et stort personlig mål. Jeg er jo litt utålmodig, så "en liten stund" kan selvsagt være relativt, men i dette tilfellet er det snakk om et halvt års tid. Jeg hadde derfor glemt hvor nervepirrende og spesielt det er å jobbe seg mot et stort mål, se at man når det med god margin og kjenne følelsene bare velte rundt i kroppen. En helt spesiell følelse jeg unner alle å oppleve. Når man først har kjent på den, så blir man nesten avhengig. Den følelsen har jeg i kroppen min nå, og jeg vet nesten ikke om jeg skal le eller gråte :) Tidligere har jeg kvalifisert meg til bilbonus level 1 og level 2, som har gitt meg en fin ekstrasum i måneden som jeg kan bruke på hva jeg vil - vi har valgt å bruke det på vår familiebil; skoda superb. I dag klarte jeg ett av tre mål jeg har satt meg for 2015. Nemlig Bilbonus level 3, som gir meg hele 800 euro (ca 6800 kroner) ekstra i måneden i tre år fram i tid. Disse pengene kommer til å finansiere bryllupet vårt :) Tro det eller ei så er det ikke de ekstra pengene som betyr mest akkurat nå. Det som betyr mest er at jeg klarte det - jeg klarte å nå et stort mål jeg har jobbet for lenge. Å hake av mål etter mål gir meg en skikkelig lykkerus. Jeg er hoppende glad, lettet og så innmari takknemlig. Jeg må faktisk klype meg selv litt i armen. Er det virkelig mulig? (Hvis dere måtte tvile; ja!)


Jeg hadde aldri vært her i dag hvis det ikke var for mine dyktige kollegaer. De som viser vei, deler sine tips og bidrar når behovet melder seg, og ikke minst teamet. De jeg får lov å veilede på deres vei mot suksess. Kvinner og menn, unge og eldre - alle med ulikt utgangspunkt, men som jobber målrettet, er ambisiøse og rett og slett fantastiske. Dere inspirerer meg til å stå på enda litt mer. Jeg setter så stor pris på dere, alle og enhver, og mange av oss har også utviklet et unikt vennskap. Takk! :)

Ingen kommentarer: