tirsdag 19. mai 2015

Ny uke, nye muligheter

Har dere landet etter gårsdagen? :)


wpid-20150518-233155.jpgJeg sparket i gang uka med en treningsøkt, og det må jeg ærlig innrømme å si at var den seigeste økten på veldig veldig lang tid. Sånn er det kanskje når inntaket i helgen har vært alt annet enn sunt. Da tar man fort ett skritt eller to tilbake, dessverre. Samtidig er jeg motivert for resten av uka. Det kan jo bare gå én vei nå :)


I ettermiddag har barna bedrevet barnearbeid. Jeg ga dem to kluter og en bøtte med såpevann, og så ble hele bilen vasket innvendig. To stolte barn som var knallfornøyde med at de fikk bidra. Å gi dem den tillitten kan gjøre mye med mestrinsfølelsen deres. Ren og pen ble jo bilen også :) Vi har også vært på fotballkamp borte på kunsgressbanen her i Tomter. Det er jo nesten en komedie å se disse seksåringene spille ball. Teo hadde på seg en treningsbukse med lommer, og den skal vi droppe neste gang foråsiresånn. Har dere sett Gerrard noen gang spille ball med hendene i lomma...? I say no more! Han feiret med is etter kamp og sovnet som en stein i det han traff puta :)


Nå roper senga på meg. Håper dere får sovet godt i natt dere også. Jeg for min del snorker før jeg har rukket å legge meg under dyna. Sovehjertet kan jeg ikke si noe på!

Ingen kommentarer: