tirsdag 19. mai 2015

Skru av TV-skjermen

Jeg var i innspurten av forrige mammapermisjon da diagnosen "fibromyalgi" slo meg i fjeset. Revmatologen på sykehuset sa at sjansen for at jeg noen gang ville fungere i 100% jobb var relativt liten. Det var enda et slag i ansiktet, spesielt med tanke på mine 26 korte år. Hva skulle det bli ut av meg? Ville jeg fortsette å gå gjennom livet og aldri føle meg "bra nok"? For det var akkurat den følelsen jeg hadde slitt med lenge, ettersom jeg kjente smertene spise meg gradvis opp. Søknaden om arbeidsavklaringspenger lå klar på benken. En søknad jeg kviet meg for å sende inn!


Som lyn fra klar himmel dukket tidenes mulighet opp. Den hørtes for god ut til å være sann, men allikevel visste jeg at dette faktisk var sant. Det har jeg sett med egne øyne. Månedsinnktene var jo hinsides bra, hvis man gjorde jobben og tok trappetrinnene så klart - noe millioner med mennesker har klart før meg, så jeg stilte meg selv ett viktig spørsmål; "Hvorfor ikke meg?" Flere av produktene var jeg godt kjent med, og har vært i bruk i mitt hjem siden Teo var bebis. Spesielt propoliskremen hadde jeg en liten kjærlighet for! Så jeg kastet søknaden om arbeidsavklaringspenger, bestilte min business i en boks hjem og kastet meg ut i en jobb som virkelig har forandret livet mitt - jobbende hjemmefra.


SAMSUNG CSCPå dette tidspunktet gikk jeg hjemme med barn, og Nicklas var opptatt med jobb og håndball fra 07:45 til 20:30 fem dager i uka. I helgene var det ofte kamp, som fort kunne okkupere hele Søndagen. Allikevel valgte jeg og ikke bruke tiden som en unnskyldning, men som en grunn. Det er jo ikke akkurat sånn at døgnet plutselig vokser med flere timer. Føler man at man står fast i tidsklemma i dag, vil man føle på det samme om fem år, hvis man ikke gjør noen endringer. Enkelt og greit. Det er bare å innse det én gang for alle!


SAMSUNG CSCHvordan fikk jeg tid til å bygge opp min business som på 1,5 år har ført til en månedsinntekt på mellom 75-og 95 000 kroner? (En inntekt flere i teamet også har opparbeidet seg). Jeg skrudde av TV-en. That´s it. På dagtid var jeg mamma. Jeg måtte med andre ord bygge min framtid på kveldstid når barna sov. Jeg skrudde av TV-en for å gjøre drømmene mine til virkelighet. Jeg fant metoder på hvordan jeg kunne jobbe mest mulig effektivt. Dette har jeg duplisert videre til teamet mitt, slik at de også kan bygge opp sin egen business, samtidig som de har en annen jobb ved siden av og en familie de må ta seg av. Veldig mange har, takket være denne muligheten og egen innsats, redusert eller sagt opp sin stilling etter få måneder som forever business owner. De har rett og slett gjort visse prioriteringer som har reddet dem fra den berømte tidsklemma de ikke ønsket å være en del av lenger. Hvordan har de klart det? De har sluttet å lese seg opp på sladder på facebook og de har skrudd av TV-en. Vips hadde de 1-2 timer til rådighet per dag, som de tidligere brukte på "ingenting". Det samtlige har erfart er at denne jobben ikke oppleves som jobb. Det blir nemlig mer en livsstil, og det er så givende og gøy at man bare gleder seg til å sette seg ned med det. Slik opplevde jeg det, og det er også tilbakemeldingene jeg får fra veldig veldig mange som jeg jobber med.


20140907-bjo_2194Det viktigste denne jobben har gitt meg er desidert en bedre selvfølelse. Den var nemlig på bånn før. En god selvfølelse og selvtillitt er ofte en konsekvens av mestring. At man gir av seg selv, utfordrer seg selv, oppnår resultater og kjenner på mestringsfølelsen. Jeg har endelig innsett at jeg er bra nok. Endelig er jeg en bidragsyter i samfunnet og en karrierekvinne slik jeg ønsket å være, samtidig som jeg har en frihet få kan forstå omfanget av - som gjør det lekende lett å kombinere karriere med familielivet. For meg handlet det i utgangspunktet ikke om penger, men om hvilke muligheter denne jobben kunne gi meg i min daværende håpløse situasjon. Den muligheten har jeg gitt videre til flere andre - både i inn-og utland. Kvinner og menn. Unge og eldre. Mennesker som enkelt og greit ønsket en forandring. Mennesker som allerede var forelsket i produktene. Mennesker som savnet et fellesskap. Mennesker som var uføre og slet med konsekvensene av det. Mennesker som ønsket mer tid hjemme. Mennesker som trengte bedre økonomi. Mennesker som har stått uten arbeid. Ja, grunnene har vært så mange - men det dem alle har hatt til felles er at de ønsket en annen fremtid, og for å få en annen fremtid måtte de ta en annen vei. Om så bare en liten stikkvei. Opplevelsene vi har hatt sammen, og kommer til å ha sammen i årene som kommer, er virkelig gull verdt.


SAMSUNG CSCSkulle du være interessert i å se nærmere på hva denne jobben faktisk innebærer og kan gi deg, ta kontakt på mon_jensen@hotmail.com. Jeg kan ikke garantere at dette er noe for deg, men det vet du heller ikke før du har tatt en nærmere uforpliktende titt. Kan jeg hjelpe enda flere mennesker til å oppnå sin personlige suksess, blir jeg glad. For er det noe jeg har erfart, så er det den gode følelsen det gir meg når jeg ser hva produktene og/eller businessmuligheten gjør for de rundt meg. Spesielt gøy er det å se mine nærmeste venninner krysse av den ene drømmen etter den andre på bare noen få måneder. Venninner jeg har hatt i mange mange år, og venninner jeg har blitt kjent med gjennom dette fantastiske selskapet som har hjulpet så mange mennesker rundt om i verden! :)

6 kommentarer:

My Active Lifestyle sa...

Du er til stor inspirasjon Monica <3
Du har klart så mye på 1,5 år som de fleste av oss bare drømmer om! Du er blitt et av mine forbilder rett og slett :)

frugravningen sa...

Jeg har tenkt på dette her lenge, men har liksom en følelse av at en eller annen gang så tar det slutt, at man bare har den enorma mnd inntekten i noen år, før interessen for produktene begynner å dabbe av, og inntekten synker.. Mulig jeg tar feil. Men eventyr tar jo ofte slutt..

monicajensen sa...

Nå er jo ikke dette et eventyr. Dette er vireligheten :)

Det er helt normalt å være skeptisk når man ikke vet hvor stabilt og stødig selskapet faktisk er :) Forever har hatt kontinuerlig vekst i 37 år. Behovet for produktene vil bare øke mer og mer med årene, og vi fornyer oss stadig for å innfri kravene til forbrukerne. Produktet som derimot har stått stødig siden dag én, er aloe vera gel. Et produkt flere og flere ser nytten av og blir åpne for å bruke. Når de først kjenner hvor godt det gjør for mage og kropp, er det mye som skal til for at man slutter :) Vi er 3000 aktive forhandlere i Norge. Vi er 5 millioner mennesker, og befolkningsveksten er større enn veksten av forhandlere. Største deler av befolkningen har ikke engang hørt om Forever Living og produktene (det merker jeg spesielt godt som jobber over hele landet), så markedet her til lands er enormt og på verdensbasis enda større :)

Slik jeg ser det er dette en tryggere vei enn å være ansatt, med mindre man jobber kommunalt. Dette gir jo oss også muligheten til å invistere penger, så vi på den måten skaper en trygg økonomi utenfra også :)

monicajensen sa...

Tusen takk <3 :) det var hyggelig å lese :)

Vilde sa...

Hei! Jeg har sett flere som jobber for Forever publisere lignende tekster som dette på sosiale medier. Det som er gjennomgående er at dere aldri sier rett ut hva jobben handler om. Har til og med sett rene stillingsannonser som kun har motiverende quotes, men ingen informasjon om hva jobben egentlig går ut på, hva man skal gjøre og hva Forever er. Jeg blir automatisk litt skeptisk for jeg syntes det nesten virker som det er lureri siden dere ikke kan fortelle hva jobben egentlig er? Om du skjønner hvor jeg vil henn? Mener ikke å fremstå som spydig eller kritisk altså :) Jeg er bare oppriktig nysgjerrig.

monicajensen sa...

Hei Vilde :)

Hmm.. Jeg kan bare svare for meg selv, men grunnen til at jeg ikke legger ut mer informasjon og istedet ber de som er interesserte sende meg en mail, er fordi jeg har en online presentasjon (uforpliktende) jeg sender med all informasjon de trenger å vite, så tar vi evt spørsmål etter vedkommende har sett selve presentasjonen. Å ta alle spørsmål fra A til Å åpenlyst blir ofte rotete og veldig personlig for mange, men i svært korte trekk går jobben ut på salg og teambuilding, og de som vet hva network marketing er, vet også hva jobben hovedsakelig går ut på :)