fredag 8. mai 2015

Solgt!

Vi har hatt noen utrolige nervepirrende dager, så det er derfor det har vært litt stille fra min kant. Jeg har nemlig innredet og pusset opp en bolig inne i hodet mitt, samtidig som jeg har prøvd å senke forventningene i forkant av budrunden. Da vi var i Singapore ble en enebolig lagt ut for salg i Tomter. Like ved skolen til Teo, med fire soverom, utleiedel, dobbelgarasje og hvite vegger. Drømmehuset med andre ord! Vi ville ha det!


51_18605364_xlBudrunden begynte i dag morres. Vi lå lenge godt an, men vi hadde også en del å gå på. Like før budrunden skulle avsluttes fikk vi et motbud. Vi la inn et nytt bud, på over en halv million kroner over takst (sinnsykt!) Mer ville vi ikke gi. Det var vårt tak. Vi tapte med andre ord budrunden på målstreken, noe som selvsagt var vanvittig surt. Shit happens! Allikevel prøver jeg å si til meg selv at sånt skjer for en grunn. Det var ikke meningen at det huset skulle bli vårt. Det var ikke det huset våre barn skulle vokse opp i. Etter budrunden var avsluttet fikk vi en telefon fra megler. Det hadde dukket opp ny informasjon angående huset, og begge parter fikk tilbud om å trekke budet. I kampens hete ville jeg nok aldri trukket budet. Nicklas derimot hadde nok ikke klart noe annet.. Vel, det var et valg vi slapp å ta. Det gjelder å fokusere på det positive ;)


Nå krysser vi fingrene for at et nytt hus dukker opp på markedet. Vårt hus. Vi elsker leiligheten vår på 114 kvm og stortrives, men jeg klarer ikke å finne roen her. Det ligger i kortene at 4 skal bli til 5 etterhvert, så vi ønsker å finne noe større. Et hjem vi kan bli gamle i. Det merkes at barna trenger mer plass jo eldre de blir også :)


Foruten om en nervepirrende budrunde, har Mia og jeg storkost oss i Oslo i dag. Jeg titter tilbake med mer fra vår jentedag i hovedstaden litt senere :) Nå er det leggetid her i hus. Nicklas stakk nettopp avgårde på pokerkveld og Teo er hos pappaen sin, så det er bare oss jentene i kveld. Skal jeg være ærlig håper jeg snuppa ikke belager seg på en helaften med mor i kveld ;)


Vi sees senere!

3 kommentarer:

Veronique sa...

Kjedelig når sånt skjer, men får håpe at det kommer et nytt hus etterhvert :)

God helg!

Ragnhild sa...

Jeg tror drømmehuset dukker opp for dere, Monica <3 Krysser fingrene!

monicajensen sa...

Håper du har rett, søta <3 :)