torsdag 28. mai 2015

Sommerkroppen 2015

Er det flere av dere som jakter på den? Jeg begynte å jobbe meg mot sommerkroppen 2015 i Januar. Det hele startet med en kickstart i form av C9. Et program som går over ni dager, med en skreddersydd kosthold-og treningsplan. Jeg opplevde programmet som en livsstilsendring. Matvanene og behovene endret seg i løpet av disse dagene. Jeg merket endringene på kroppen og ville holde dem ved like, så motivasjonen for å komme meg på trening ble mye større. Ikke minst var energien på plass. Månedene gikk, resultatene ble bedre og bedre og jeg merket tydelig hvor godt denne livsstilsendringen var for kroppen min. Jeg var gladere. Jeg var så og si smertefri. Hodepinen uteble totalt. Jeg følte meg som et nytt menneske. Klisjé, men sant!wpid-20150528-120452.jpgPå grunn av sykdom på hjemmebane og reise til Singapore ble alt snudd på hodet her hjemme. Trening uteble og sukkersuget kom gradvis tilbake. Nå som sommeren nærmer seg føler jeg selv at jeg brått er et godt stykke unna sommerkroppen 2015. Jeg føler meg ikke lenger like vel. Jeg har derfor bestemt meg for å gjennomføre en ny runde med C9. Først og fremst for å bli kvitt søtsuget, men også fordi jeg vet at jeg kommer til å føle meg så mye mer vel med meg selv etter disse dagene. Både fysisk og psykisk. Jeg har kjent hva det gjør med kroppen før, og det gir meg motivasjon til å gjennomføre disse ni dagene igjen. Denne gangen kan jeg fortsette på Fit1 og Fit2. Ønsker du en personlig trener og kostholdsveileder på boks? Jeg sier ja, takk. Da har du løsningen i Fit1 og Fit2. Forme, stramme opp og bli sterkere. Alt er skreddersydd. Her er det ingen grunn for at man skal falle tilbake til gamle vaner, så lenge motivasjonen for en endring er på plass. Enklere blir det ikke!wpid-20150528-120455.jpgBildene jeg har brukt i innlegget tilhører Malin Amanda Hansen. En kollega og venninne av meg som viser sine resultater etter C9. Wow, sier jeg. Hun ser virkelig knallbra ut! Bildene er ikke til deling, men ønsker du mer informasjon kan du kontakte Malin på malin_hansen@outlook.com eller meg på mon_jensen@hotmail.com :)


Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin dag!

Ingen kommentarer: