lørdag 9. mai 2015

Stor jente

Den siste tiden har vi merket at lille nutta vår på knappe 2 år har vært rimelig lei sprinkelsengen sin. Teo byttet til stor gutteseng når han fylte 2 år. Det ble mange løpeturer ut av senga de første månedene og jeg sto vakt utenfor rommet hans. Jeg kjente at jeg ikke var helt klar for det nå, men når blir man egentlig klar for slike runder som det uansett? Ca aldri! Vi har pratet mye om å bytte seng denne uka. Mia har gledet seg til å få ny seng, for med ny stor jenteseng følger det også med et ansvar som bare store jenter er klare for. Hun har klappet, tatt seiersdansen og sunget boogieboogie hver gang vi har nevnt bytte av seng. Man kan jo si at hun har gledet seg :) I går kveld var sprinkelsengen så uinteressant at hun fikk lov å sove på storebror sitt rom. Han var jo hos pappaen sin. Stoor stas skal jeg fortelle dere. Det var kun én gang jeg hørte lyder fra rommet, og da jeg kom inn tasset hun rundt på rommet med sko på beina og leste bøker. Yess, det var et noe gøyalt syn :) Men hun fant roen fort og sov godt i natt. Rimelig glad og stolt når hun våknet opp i senga hans på morrakvisten og kunne selv tusle ut av rommet for å vekke mamma. Ingen nattevandring og ingen sprell. Akkurat den biten tok pappaen hennes seg av i stedet (ref; forrige innlegg) ;)


Jeg dro derfor med meg gubbeluren og lille Mims til Ikea i dag. Alle menn sin store skrekk. Da kan dere bare forestille dere hvordan det oppleves dagen derpå :D Heldigvis visste vi hva vi skulle ha, og selve shoppingen gikk relativt kjapt og knirkefritt for seg. Nå er senga skrudd opp og Mia er lagt for natten. I dag gledet hun seg til å legge seg, og det er det jaggu en stund siden sist vi opplevde. Tiden vil vise hvor mange sprell og påfunn hun finner på på kveldstid fremover, men én ting er sikkert; hun er klar og vi er klare. Det var godt å pakke bort sprinkelsengen!


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCRommet til Mia ommøblerte jeg i kveld og enkelte leker ble pakket bort. Favorittene står framme. Lekekjøkkenet, babytingene og ungenes private café (bord og stoler). Jepp, vi har vært invitert på mange kopper kaffe for enormt dyre penger på Mia og Teo sin lille café. Ekte penger. Mon tro om disse barna har en gründerspire i magen slik som deres mor ;)


Nå skal blogg legges bort. Kvelden er satt av til kjæresten. Middag, film, en iskald corona og kos!

2 kommentarer:

Veronique sa...

Hvordan gikk det i natt med Mia? :)

monicajensen sa...

Det gikk veldig fint :) :)