lørdag 16. mai 2015

Tommel opp dagen derpå

wpid-20150516-124335.jpgDagens antrekk


Vi hadde en utrolig morsom kveld i går. De av dere som følger meg på snapchat har kanskje fått med dere noen glimt ;) Vi skulle feire Julie og Benjamin sin 10års kjærestedag, som brått endte med forlovelsesfest. Benjamin gikk ned på kne og fridde før huset fylte seg med mennesker. Innmari koselig, og feiringen av kjærligheten nådde nye høyder :)


I dag ble jeg minnet på hvorfor jeg ikke liker å drikke alkohol. Spesielt dårlig er jeg ikke, men man merker det jo på formen. Heldigvis er det ikke så ofte jeg er "utpå", og da blir det jo desto morsommere også :) Nå skal vi slenge oss rundt, hente barn og stryke av punktene på to do-listen. Vi har nok å gjøre før morgendagens feiring. Først på agendaen står blomster til terrassen. For yes, jeg satser fortsatt på at været blir bra ;)


Nå dukket vaskedamen opp, så da rømmer vi huset og får unna alt som må handles og ordnes, slik at resten av ettermiddagen kan nytes med kakebaking sammen med barna. Veeel, den som kjenner meg vet at jeg overhodet ikke er en bakermester harepus, men barna gleder seg i det minste, så da blir det nok kos :) Muffinsen skal i hvertfall pyntes med det norske flagget. Det har nemlig Teo bestemt :) Vi snakkes!

1 kommentar:

My Active Lifestyle sa...

Ikkje så ofte ute eg heller....men man tar den som regel heilt ut når man først er ute noen ganger ;)

Ha ein fin fin dag. Krysser fingrene for fint vær og ønsker dere ein flott 17. Mai i morgen :-D