onsdag 10. juni 2015

Back to the 50´s

Endelig tid til å titte innom. Dette er jo fristedet mitt. Hobbyen min. Som dessverre blir litt bortprioritert om dagen, til fordel for å leve livet og ikke være like fullt pålogget som jeg ellers pleier å være. Godt med en pust i bakken i ny og ned. Fremover skal jeg dog være flinkere til å ta med meg mitt lille flotte kompaktkamera når jeg er på farten. Minner blir dokumentert, samtidig som fine blinkskudd gir lyst og motivasjon til å blogge enda mer. Det skjer jo så mye morsomt i tiden fremover, så fortvil ei, jeg kommer sterkere tilbake :)


I går tilbrakte jeg noen timer i Oslo. Jeg besøkte kostymelageret til Nrk og Tv2. Et lite paradis før du skal på utkledningsfest for å si det sånn. Her kan alle komme i arbeidstiden å leie antrekk før ulike anledninger. Jeg lover deg at du skal få lov å drømme deg bort, leke deg og virkelig finne antrekket med prikken over ién tilpasset akkurat deg og den temafesten du skal på :)


wpid-20150610-115712.jpgAllerede i morgen ettermiddag reiser jeg til Gøteborg. Det er tid for årets Summerparty, som virkelig var fjorårets store fest. For en helg det var! Jeg satser på at denne helgen blir minst like bra. Nicklas kommer kjørende nedover dagen etter meg, for jeg skal delta på ledermøte med Key-gruppen i Skandinavia og så skal jeg ha en liten photoshoot med forever sin fotograf. Bilder til magasinet skal knipses. Iiik, det blir spennende! Så fort alle er på plass på fredag ettermiddag blir det black and white party i slottsparken til Forever. På lørdagen drar vi rett tilbake til 50-tallet, og nå er antrekkene klare. Vi satser på knallvær, da denne helgen byr på skikkelig festivalstemning. Bilder kommer nok fortløpende i løpet av helgen på både instagram, snapchat (monix87) og bloggen. Bare å glede seg ;)


Da jeg skulle hjem fra Oslo i går, havnet jeg forresten midt i rushen. Fy flate, jeg er så innmari lykkelig for at jeg slipper å stå i den køen tur/retur Oslo hver dag. Det er timer man virkelig aldri får igjen altså. Snakk om å føle at jeg kastet bort verdifull tid jeg kunne brukt med familien min. Klokken gikk, og minuttene løp som sekunder mot klokka fire. Barna kom nok ikke til å bli hentet før nærmere fem, og jeg kjente samvittigheten spise meg opp. Jeg måtte minne meg selv på flere ganger at dette heldigvis ikke var hverdagskost, og at én sen dag i ny og ned tar de ingen skade av. For mange er dette hverdagen - hver eneste dag. Det kan fort by på 9 timers "arbeidsdag" for barna våre. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; det er virkelig ikke rart at både små og store blir syke som følge av stress! Jeg tar heldigvis igjen tapt tid i dag, så i dag skal Teo få lade batteriene godt før fotballkampen og Mia og jeg har hatt en lang og lat formiddag her hjemme etter en natt med lite søvn. En deilig lille-lørdag for vår del :)


Nå skal jeg ta med meg en flaske vann og legge meg ut på trampolina. Nyte de få soltimene Juni har å by på. Dette er forresten min favorittmåned. Juni er nemlig bursdagsmåneden min (jepp, jeg gir meg selv en hel måned), og er det en som fortsatt blir som et lite barn på bursdagen sin, så er det meg :) Nei, nå bare babler jeg. Vi sees!

Ingen kommentarer: