mandag 15. juni 2015

En helg vi sent vil glemme

Vi er hjemme igjen og roen har senket seg etter en innmari fin helg. Flere av dere har nok fått med dere små glimt på snapchat, men allikevel ønsker jeg å dele mer fra helgen vår her, med dere - mine trofaste lesere, som jeg setter så innmari stor pris på, til tross for mine sporadiske innlegg.


På Torsdag ettermiddag kjørte Eva og jeg nedover til Sverige. Siden ledermøte og en aldri så liten photoshoot sto på agendaen på fredagen, ønsket vi minst mulig stress og ikke minst en deilig hotellfrokost under rolige forhold på fredagsmorgenen. Det fikk vi, og det var så utrolig godt. En kort husmorsferie som var mer etterlengtet enn først antatt :)


SAMSUNG CSC

På fredagen sto sola høyt på himmelen. Vi tilbrakte hele dagen i solsteika i slottsparken. Jeg kan ikke beskrive følelsen jeg får i kroppen min når jeg er ved kontoret/slottet til Forever i Mølndal utenfor Gøteborg. Positiv energi, hyggelige mennesker og god stemning. Man skulle tro sånt var en selvfølge overalt, men det er det absolutt ikke. Her får man i hvertfall ladet batteriene sine, og jeg blir lykkelig over å tilbringe tid med mennesker som ser løsninger fremfor utfordringer, mål og drømmer i stedet for janteloven og muligheter fremfor begrensninger. Da føler jeg meg fri, og det er en følelse jeg unner alle å kjenne på. Nok en gang må jeg si at jeg er ekstremt takknemlig for alt jeg får oppleve på min vei, takket være Forever og deres generøsitet.


SAMSUNG CSC

Dagen var fantastisk rett og slett. En sommerdag jeg sent vil glemme. Utpå kvelden fyltes slottsparken seg med mange festglade mennesker. Konserter, middag, drinker, recognition og dansing til sent på kveld sto for tur.  Utrolig mange fra teamet mitt var samlet der i helgen. Flere jeg aldri før har sett, men som jeg jobber tett med via skype og sosiale medier. Kjempemorsomt at vi endelig fikk møttes og bli kjent i den virkelige verden også :) Å oppleve slike helger sammen med så mange fra teamet er en god følelse. Jeg unner alle mine kollegaer slike helger, der man får lov å bli skjemt bort på alle mulige måter. Neste gang er vi nok enda mange mange flere :)


SAMSUNG CSC

Jeg titter innom i morgen med flere glimt og tekster fra helgen. Nå derimot roper senga på meg. I morgen har jeg bursdag, og i kjent stil blir jeg ca 4 år på den dagen i året ;) Kjæresten har faktisk stått på kjøkkenet i kveld og bakt(!) kake til morgendagen, så da må det jo bli bra. Det eneste jeg har ønsket meg er friske barn og at mine nærmeste gjør litt ekstra stas på meg. Alt annet blir en eventuell bonus :) God natt, folkens!

Ingen kommentarer: