tirsdag 2. juni 2015

Feire livet

De aller fleste er for dårlige til å feire livet og hverdagen. Er det noe jeg har blitt mer obs på så er det at man aldri kan feire for mye. Små og store hendelser i livet kan gi så vanvittig mye energi og glede hvis man gjør litt mer ut av det. Så i går feiret vi livet, en herlig kollega som har slått rekorder i Norge, og ikke minst en god måned. Min beste hittil. Vi spratt champagne og hadde en flott kveld sammen, kollegaer og venner samlet. Herlig!


wpid-20150602-163041.jpgTopplistene for Mai er i dag publisert, så i kveld skal teamet mitt feires. Det er alltid gøy. Vi er nemlig veldig mange mennesker som er godt representert på disse listene. Konkurransemennesket i meg blir trigget av slikt, og derfor er det ekstra gøy å se nye og "gamle" kollegaer i teamet rocke listene. Haha, små gleder i hverdagen som gjør livet enda morsommere!


Det er mange som sitter på gjerdet og tenker "Tør jeg? Klarer jeg?". Vet du hva? Vi alle er nye på ett punkt. Vi alle står der på startstreken og lurer på hvor vi skal begynne, hvordan vi skal gå fram og ikke minst hvordan i huleste man kan lykkes. Heldigvis finnes det dyktige veiledere som viser vei, hjelper deg og får deg til å føle deg trygg. Ett skritt av gangen kommer du nærmere målene dine og blir tryggere på deg selv. Jeg ser dette hver måned :) Du er ikke alene!


Har du en gründerspire i magen, ønsker du en forandring - ja, da har du ingenting å tape på å gi det et forsøk. Ingen invisteringer og en 365 dagers returrett for forhandlere sørger for at du står trygt økonomisk, uansett hva. Framtiden er lys. Markedet er enormt. Etterspørselen er stor. Avstand og landegrenser er ingen hindring. Jeg har kapasitet til å veilede og hjelpe tre nye personer i gang før fellesferien. Er det deg? I såfall må du sende meg en mail, så tar vi en uforpliktende prat; mon_jensen@hotmail.com :)


Nå er det familietid. Hele gjengen er samlet hjemme hos mamma/mormor for tacotirsdag. Luksus å komme til dekket bord på en helt vanlig tirsdag :)

1 kommentar:

Anne-Helene sa...

Jeg er helt enig med deg!

Det ER viktig å feire og kjenne på gleden! Synes det er litt trist med par som aldri markerer årsdagene sine og som aldri feirer andre anledninger heller. Det må bli ganske tørt?