søndag 28. juni 2015

Ferielivet

Vi nyter late dager her i Strømstad. I går hadde jeg faktisk noen minutter der jeg kjedet meg. Det er ikke normal kost for en tobarnsmamma som bygger karriere skal jeg fortelle dere. Uansett har man godt av å roe helt ned, høre måkene skrike, ungene tulle, båtene putre, mens man drikker kaffe og bare er. Da jeg var liten fikk jeg beskjed om at det var det som var ferie visstnok ;) Straks skal jeg spille ball med Teo. Ænti over, har dere spilt det? Hele familien blir engasjert i leken når det spilles i gang her på hytta :)

SAMSUNG CSCI dag er det overskyet, og da utgår bading og vannkrig. Vi bestemte oss derfor for å ta oss en tur ut med båten. Mia sin aller første båttur (hvis vi ser bortifra fergeturer så klart). Jeg har ekstremt respekt for sjøen, spesielt når barna er med. I tillegg har jeg blitt pinglete når det kommer til fart med årene. Så når Nicklas gasset på, og Mia skalv i armkroken min, klarte ikke mor å skjule redselen som bygget seg opp i kroppen. Jeg vet at Nicklas har kontroll, men hønemoren i meg stritter i mot når båten smeller mot bølgene og hastigheten øker. Brått spratt tårene på Teo også. Han er ekstremt sensitiv, og merker fort på meg når jeg er utilpass, og det smitter selvsagt over på han. Da måtte mor sette foten ned. Resten av båtturen ble putretur på sjøen, noe som var behagelig for både ungene og undertegnede. Nicklas jublet han også, haha! Til tross for det drømmer jeg om båt, og håper på mange fremtidige turer på sjøen :)

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCNå roper Teo. På tide å være sosial. Vi snakkes! :)

Ingen kommentarer: