tirsdag 16. juni 2015

Helt naturlig foran kamera

Foruten om en deilig hotellfrokost, startet fredagen i Gøteborg med en photoshoot. I hele oppveksten min har jeg vært modell, men til tross for det følte jeg meg passe malplassert når jeg sto foran kamera igjen. Heldigvis er Forever sin fotograf dyktig og lett å kommunisere med, så etter et par bilder i sola slapp nervene taket og jeg kunne puste ut :)


SAMSUNG CSC

Grunnen til at han knipset bilder av meg er fordi jeg har blitt intervjuet av News Magazine, som er Forever sitt eget private magasin. Tema er sosiale medier, og hvordan jeg på litt over 1,5 år som FBO har opparbeidet meg en sekssifret månedsinntekt. Der står det litt om hva og hvordan man skal jobbe på sosiale medier, hva man overhodet ikke bør gjøre på sosiale medier, mine tips - og ja, generelt hvordan jeg lærer opp og veileder teamet mitt slik at de skal få best mulig resultater og nå sine mål. Det er nemlig ingen hemmelighet at mange i teamet når målene sine på rekordtid, og flere lurer på hvordan? Intervjuet kan være med på å besvare noe av det, men nå skal ikke jeg røpe mer, da andre FBO´s også leser bloggen min. Jeg poserte blant annet med mitt flittigste arbeidsverktøy (helt naturlig) - telefonen min. Den sørger for at jeg kan jobbe mens jeg er på farten, effektivt og tidsbesparende, mens jeg gjør andre hverdagslige gjøremål.  Vi jobber også utenfor sosiale medier, men akkurat i denne artikkelen var fokuset rettet mot det - og jeg fikk til og med besvart et par meldinger mens fotografen knipset bildene. Igjen; effektivt ;)


SAMSUNG CSC

Resten av fredagen var duket for ledermøte og Black and White party. Når sola skinner i Mølndal er alt bare lykke og glede, og denne kvelden var intet unntak. Toppen av kaka var når vi kunne feire syv nye ledere i teamet. Da trillet tårene på samtlige av oss, og vi sto en gjeng midt i rommet og tørket tårer og lo om hverandre :) For en dag!!

Ingen kommentarer: