torsdag 4. juni 2015

Husdrømmen

Jeg har vært kronisk iskald i flere uker, men i dag kunne vi endelig kjenne noe som minnet om sommervarme. Jeg har tilbrakt store deler av dagen i t-skjorte med solbrillene på. Helt fantastisk. En ørliten del av meg var redd for at sommeren hadde glemt oss i år. Vi ble kanskje litt bortskjemte i fjor? Jeg krysser fingrene for noen varme måneder, da vi skal tilbringe ferien vår i Skandinavia i år. Ingenting er som en god, norsk (eller svensk) sommer :) I dag har jeg forresten spist lunsj med en kollega i Askim. Vi satt ute. I say no more. Det var perfekt!


Nå som kvelden har kommet, og hvertfall minstemor har kommet seg i seng, har jeg inntatt min faste skrivekrok med en kopp kaffe i hånden. Jeg har saumfart finn.no, boligpartner, sigdal og mange andre sider for inspirasjon. Som dere kanskje har fått med dere er jeg mer enn klar for å oppgradere hjemmet vårt til noe større. Jeg drømmer om enebolig, to etasjer og vår egen private lille hage. Jeg drømmer om to bad (så ungene slipper å krangle om hvem som skal sitte på do), en egen TV-stue og panelplater på veggene. Ikke minst drømmer jeg om å skape vårt hjem, akkurat slik vi ønsker å ha det.


Her ser dere et kjøkken og bad helt i min stil:


01_202621228401_169364124701_298402655En vakker dag blir nok drømmehuset en realitet. Spørsmålet er; når? Jeg håper brikkene faller på plass om ikke lenge. Det hadde vært toppen av lykke!


Hvis noen av mine lesere har bygget sitt eget hus, må dere gjerne dele erfaringer i kommentarfeltet. Nå skal eldstemann i seng. Vi sees plutselig, i mellomtiden finner dere meg på snapchat (monix87) og instagram; monicajensenno :)


 

4 kommentarer:

Susanne sa...

Masse lykke til! Vi har bygget hus selv. Flyttet inn for bare noen mnd siden. Elsker huset! Så gøy å kunne nyte noe man selv har vært med på hele prosessen med. Det er forferdelig slitsomt når det står på, men så verdt det! Vi har også to bad, stort kjøkken, og egen tv stue til jentene. Anbefaler også å bygge vaskerom med egen inngang ved siden av hoveddør. Perfekt når du kommer hjem fra skole og barnehage med skitne klær og utstyr. Vi bruker den inngangen i det daglige, og holder dermed hovedinngangen ryddig til enhver tid :)
Klem Susanne :)

monicajensen sa...

Gjorde dere mye innvendig selv? Hvilken leverandør brukte dere? :)

Håper vi er der en dag selv. Høres ut som en befriende følelse å kunne bo i et hus man har bestemt hvordan skal være selv :)

Klem

Mina sa...

Hei, litt rart at du skryter av at du har sekssifret månedslønn, men ikke råd til noe større sted å bo? Eller å ha billig ferie? Livsstilen deres gjenspeiler ikke akkurat månedslønna du skryter sånn av..... Ikke rart hele Forever greia gir dårlig smak i munnen.

monicajensen sa...

Hei Mina :)

Hvor har jeg skrevet at vi ikke har råd til et større sted å bo? Eller at vi må ha billig ferie?

Til info så bor vi på en liten plass, og problemet er ikke økonomien. Problemet er at det er ingen hus til salgs her. Hvertfall ikke som er store nok til å romme en stor familie. Det er ikke bare å pakke med seg mann og barn å flytte til et annet sted, når eldste går på skolen, ellers hadde det ikke vært noe problem å få kjøpt et hus.

Når det kommer til ferie har vi tatt et valg om å feriere med familien på hytta i sommer, rett og slett fordi samboeren min ikke har mer enn 2 uker ferie. Det er ikke fordi vi ikke har råd til en dyrere ferie. Vi reiser forøvrig fjorten dager til Miami og Mexico i September, og jeg kan skrive under på at det ikke er gratis.

Hadde du vært tøff nok til å legge igjen mailadressen din kunne jeg sendt deg bonussjekkene mine, rett og slett fordi jeg blir frustrert over sånne smålige kommentarer som dette. Men til info; nå i mai kunne jeg ta ut 70 000 kroner i lønn, ETTER skatt og moms. Det synes jeg er passe bra. Alt over 25 000 kroner går til sparing hver eneste måned, men det er fordi vi skal gifte oss og har større drømmer her i verden. Da kan man ikke bruke opp alt man får inn.

Noe mer du lurte på?