onsdag 17. juni 2015

Man høster som man sår

På lørdagen var temaet 50-tallet. Det som er så morsomt er at bortimot alle tar den helt ut. I et øyeblikk føltes det faktisk ut som man hadde dratt 60 år tilbake i tid. Foruten om konsert, mat, feiringer og fest, var det satt opp mange dyktige forelesere i ulike telt. Man kunne velge hvem man ville høre på, så var det bare å sette av en halvtime i hvert telt for å høre hva foreleserne hadde å by på av tips, råd og inspirasjon. Jeg elsker jo å være på slike forelesninger, for er det noe jeg har lært, så er det at man må lære av de beste for å bli best :)


SAMSUNG CSC

Utover dagen skyet himmelen over og plutselig åpnet himmelen seg totalt. Da ble det rigget til med langbord og rundbord i alle teltene, så der var vi tørre og passe varme. Sosialt og veldig hyggelig. Vi fikk skravlet og bli bedre kjent, før alle samlet seg i "diskoteltet" utpå kvelden der festen tok helt av. Jeg hørte rykter om at flere i mitt team danset helt til de ble kastet ut - akkurat sånn det skal være :)


SAMSUNG CSC

På Søndagen var det kun én foreleser igjen som jeg ikke hadde hørt. I et lite minutt vurderte vi å dra tidligere hjem til barna, men jeg er så utrolig takknemlig for at vi tok til fornuft i siste sekund. Manuel Knight. Veteran og tidligere spesialsoldat i Irak, verdenskjent forelser som ble kåret til "the speeker" i Europa i 2014 - en mann med en utrolig formidlingsemne og god kunnskap om teamarbeid. Jeg satt med gåsehud på hele kroppen i hvertfall to timer etter at han var ferdig. Jeg kunne hørt den samme forelesningen tre ganger på rad uten å kjede meg. Det var bare...wow! Jeg har aldri ledd så mye før i hele mitt liv. Tårene sprutet. Samtidig var budskapet så flott, og så riktig. If you want corn - plant corn. Du høster hva du sår. Dette jobber jeg med hver dag. Flere mennesker burde ha det i bakhodet. Et eksempel er jantenorge. Det er alt for mange mennesker som graver seg ned i negativitet og sjalusi her til lands. Dessverre høstes ikke godene av den holdningen. Er du derimot positiv og sprer positiv energi, da får du også så mye bra i retur. Alle burde jobbe med holdningene sine. Både på hjemmebane, på jobb og på sosiale medier ikke minst.


SAMSUNG CSC

Uansett; tusen takk til Forever for nok en fantastisk helg og for at dere ga oss mulighet til å høre forelesere av verdensklasse. Wow! Jeg er også innmari glad for at så mange fra teamet var samlet, og at jeg fikk mulighet til å bli bedre kjent med dere. Dere er fantastiske!


Nå skal jeg komme meg ut døren, for litt pleie på skjønnhetssalongen "just you" venter. Jeg skal også innom en butikk å kjøpe meg selv en liten bursdagsgave :) Lag dere en fin dag!

Ingen kommentarer: