mandag 15. juni 2015

Måndagsbarn

wpid-20150615-120918.jpg28 år har gått siden jeg kom til verden en tidlig mandags morgen. Jeg trøster meg med at mange av mine venninner runder de store 30 i år, mens jeg enda er ei lita spirrevipp i 20-åra ;) Today I´m the birthdaygirl, og selvom det ikke er heelt det samme nå som i mine yngre dager, er det fortsatt stas. Jeg ble vekket med muffins, levende lys, kaffe, flagg og sang på senga i dag. En fantastisk start på en solfylt Mandag :)


Dagen så langt i dag har blitt feiret hos legen.. Utredningen av Mia har begynt, og legen kunne bekrefte at hun er plaget med det vi fryktet. Heldigvis ikke noe farlig, men veldig veldig plagsomt. Jeg skal fortelle mer om det senere. Vi har blitt henvist videre til barneklinikken for flere svar og fullstendig utredning, slik at vi med 100% sikkerhet kan utelukke alt annet. Etter legebesøket koste vi oss i bilen med yoghurt og frukt, før jeg leverte hun i barnehagen like før lunsj. Resten av dagen skal gå med til husarbeid, regnskap (bonusen har kommet på konto i dag, snakk om en fin bursdagsgave) og levere ut varer. C9 er virkelig i vinden om dagen, med god grunn. Senere i dag skal vi ned på skolen for årets sommerfest. Grille, se på oppvisning og kose oss. Det er og blir en bra dag :)


Nå får jeg kaste meg rundt. Timene flyr fort avsted på en så fin dag som dette. Vi sees! :)

Ingen kommentarer: