fredag 26. juni 2015

Smaken av sommer

Jeg hadde bare fått beskjed om å pakke med meg ytterjakke og badetøy, og møte opp på Son brygge. Mer informasjon enn det hadde jeg ikke, og til en forandring sto jeg helt uten kontroll over hva jeg skulle bruke dagen min på. Jeg møtte to kollegaer. De var like uvitende som meg. Noen minutter senere kom Berit, som hadde invitert oss til denne dagen der feiring sto i fokus. Få minutter senere satt vi ombord i deres flotte seilbåt, mens vi skålet, lo og var spente på resten av dagen.


wpid-20150626-140152.jpgDagen var virkelig helt perfekt. Ingenting var overlatt til tilfeldighetene. Vi fikk kjenne på smaken av sommer, med reker på en øy i oslofjorden, soltimer i seilbåten, nydelig middag på Villa Malla - oslofjorden sin perle. Vi kunne ikke bedt om en finere dag. Tusen takk, Berit, for en fantastisk dag og fine opplevelser :)


11657431_10153340210366352_172667575_nI dag er en ny dag, og jeg har landet. Barna er hjemme, huset står på hodet og jeg skal pakke til hele familien. Kaos med andre ord ;) Når klokken bikker 16 i ettermiddag har Nicklas ferie, og opplevelser med familien står for tur. Vi gleder oss til å reise til nabolandet og nyte noen dager der. Blir været fint er det et paradis ut av en annen verden. Vi kan nesten ikke vente!


Hva er deres sommerplaner? :)

Ingen kommentarer: