søndag 7. juni 2015

Spontan lørdag

Vi har hatt en utrolig deilig lørdag. Vi har tatt absolutt alt på sparket, ikke lagd ett eneste måltid hjemme (forutenom frokost), vært sammen med familie og bare kost oss. Vi liker sånne dager!


20150606-222040.jpgFormiddagen tilbrakte vi hjemme. Det ble flere later timer, før vi endelig kom oss ut. Da endte vi opp på Sushi Asia i Ski, siden mor i hus er over middels hekta på sushi om dagen. Sånn er jeg i perioder. Etter vi hadde spist lunsj tuslet vi rundt i Ski. Det viste seg å være konsert på rådhusplassen, så vi og sju andre mennesker sto og trallet med. Barna danset, lo og fikk ballong, før vi tuslet videre og endte til slutt opp ved bilen igjen, like før himmelen åpnet seg. Det ble en spontan tur til Son. Først kaffe hos Svigermor, og deretter en visningsrunde på flere hus som ligger ute på finn.no i disse dager. Planen er eegentlig ikke å flytte til Son, men drømmen om sjøutsikt blir bare større og større, og akkurat Son har jeg blitt helt forelsket i. Sørlandsidyll på østlandet :) De neste timene tilbrakte vi i Son sentrum på brygga. Spiste italiensk pizza, lekte litt, barna sørget for at både farmor og mamma fikk hjertet i halsen når det ble løping på brygga og ellers bare god stemning. Barna koste seg og nøt å være oppe og ute i finværet etter leggetid :)


wpid-20150606-222015.jpgwpid-20150606-222018.jpgNå sover begge luringene. Nicklas er hos en kompis for å se fotball. Jeg har inntatt sofakroken med kosebuksa på. Jeg har en meget heit dait med Gossip Girl. Vi snakkes plutselig! :)


xoxo

Ingen kommentarer: