tirsdag 23. juni 2015

Takknemlighetsdagbok

Etter inspirasjon fra boken "Hemmeligheten" av Rhonda Byrne har en kollega av meg tatt initiativ til å skrive en takkenmlighetsdagbok. Hun har invitert samtlige venner på facebook, og hver dag kan man dele tre ting man er takknemlig for - her og nå. Vi alle har vel en tendens til å jage etter fremtiden eller dvele i fortiden. Kanskje et slikt tiltak kan være med på å få fokuset over på dagen i dag?


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCJeg er i hvertfall takknemlig for at vi har så god stemning her i hus på morgenen. Uansett hvor trøtte vi er, klarer vi å dra stemningen opp, og latter, masse kos og gode ord kommer fra både store og små. En bedre start på dagen finnes ikke - og alt er avhengig av hva vi voksne gjør det til. Har vi en dårlig dag, smittes det med én gang over på barna. Så det er vi som må holde fokuset på plass, og lage starten på dagen fin.


En annen ting jeg er takknemlig for i dag er at sola skinner. Mer trengs omtrent ikke for å gjøre dagen min bra. Planen er å utnytte finværet og komme meg ut på tur snart. Jeg må bare få den nye pulsklokka mi til å virke først... :)


Jeg er også takknemlig for at jeg kan styre dagene mine selv. Det er en ufattelig frihetsfølelse jeg ikke kan sette ord på. Akkurat i dag er jeg kanskje eeeekstra takknemlig for det, siden været er som det er. Da legges jobb bort, og så skal dagen nytes til det fulle. Hvorfor? Fordi jeg kan og har den muligheten. Friheten jeg har i min jobb er den største bonusen, og den setter jeg så høyt. Kunne ikke bedt om mer!


Jeg blir veldig glad hvis dere lesere vil dele tre ting dere er takknemlige for i kommentarfeltet. Lag dere en fin dag :)

Ingen kommentarer: