torsdag 16. juli 2015

400cc middag

Har dere kollegaer som unner dere alt godt, drar dere opp, setter dere i spotlighten og feirer dere med brask og bram når dere oppnår gode resultater? Det håper jeg, selvom jeg tror de aller fleste tenker først og fremst på seg selv, med albuer som spisses deretter. Sånn er det heldigvis ikke i vår bransje, og jo flere man kan feire, jo bedre :)

I går inviterte Torun og Per med oss og Eva og Sondre ut på middag. 400cc middag. Vi startet hjemme hos Torun og Per med vinsmaking, før vi fortsatte i baren på Son spa, før det igjen var duket for ost, spekemat og snacks hos Torun og Per. Gutta ville selvsagt også ta en titt på bilen til Per. Nicklas har lenge hatt en drøm om å kjøpe seg en Porsche, og ble om mulig enda mer forelsket i den bilen i går. Gutter og biler. De blir som barn. Jeg gleder meg allikevel stort til den dagen drømmen hans faktisk går i oppfyllelse :)


Etter litt sikling på bilen og litt mer drikke, tuslet vi ned i Son sentrum. Jeg har sagt det før og sier det igjen; for et fantastisk sted. Skuldrene mine synker med 10 kg hver gang jeg tusler gjennom Son sentrum. Spesielt nå på sommerhalvåret er det stemning til tusen der. Livemusikk på brygga, flere nyåpnede restauranter, tre retter, godt å drikke, god stemning og fantastisk selskap. Kvelden var magisk!

Vi avsluttet sent, men allikevel til en passe fornuftig tid. Jeg har vært en sliten mams de siste dagene, men en slik kveld gir energi, pluss at minstemor har nok merket et lite underskudd på søvn hun også. Ja, hun sover faktisk enda, og klokken er 10:20. Jeg begynner nesten å bli litt bekymret, for selvom den frøkna alltid har hatt et godt sovehjerte, pleier hun ikke å kline til med å sove til langt utpå formiddagen. De ekstra timene på øyet var dog veldig etterlengtet, selvom eldstemann i hus våknet som vanlig før fuglene feis og ligger oppå meg i skrivende stund ;)

Straks skal frokosten på bordet, kaffen innabords og så skal vi ta oss en tur til Ski for å besøke kusinen min og hennes sønn. Tanta mi har et stort innendørs basseng, så badetøy skal pakkes med og Teo (badeløven) gleder seg til å plaske i vannet. Jeg er sikker på at han var en delfin i sitt forrige liv ;) Dette blir en bra dag. Det er jeg sikker på. Ønsker DEG også en fin dag, enten om du er tilbake på jobb, på ferie eller - som meg - hjemme med barna :)

Ingen kommentarer: