torsdag 23. juli 2015

Årets familieferie

Årets familieferie er booket og spikret. Som vi gleder oss! 

Ferien starter med noen dager i Miami. Vi skal bo i Fort Lauderdale, på stranden. Grunnen til at vi falt på Miami, var for å korte ned reiseruten litt for barna sin del, og slippe timeslange mellomlandinger. Samtidig har verken Nicklas eller jeg opplevd USA, så en liten smakebit med noen dager i Miami er absolutt noe som fristet da vi gikk gjennom de mulige reiserutene :)


Etter oppholdet i Miami er neste reisemål Cancun, Mexico. Der venter 9 netter på et fantastisk hotell, som er virkelig et paradis for store og små. Vi vurderte flere dager i Florida, leie bil og kjøre rundt, men med tanke på at jeg er gravid og man aldri vet hvordan formen vil være, fant vi ut at flere rolige stranddager i Mexico vil passe bedre nå. Det faller også i smak hos barna vet vi. USA skal vi uansett oppleve mer av senere, det er garantert :)

Jeg kan ikke få sagt det nok; det er opplevelser som gjør et liv rikere. Jeg gleder meg derfor enormt til å oppleve nye steder av verden med mine favorittpersoner. Neste år planlegger vi også å reise en del, noe vi blant annet skal benytte permisjonstiden til Nicklas til. Sør-Afrika står jo egentlig på planen til våren, men jeg får se det an litt, med tanke på at vi har en liten bebis i hus på den tiden. Jeg klarer ikke reise fra han/hun, så spørsmålet er om det nye familiemedlemmet kan være med. Det er jo den enkleste ting å reise med en ammende baby, men jeg vil forhøre meg med leger før jeg tar med en liten baby til Sør-Afrika. Tiden vil vise hva det blir til, og i mellomtiden har vi jo så vanvittig mye spennende, koselig og gøy å se fram i mot!


Jeg prøver å leve i nuet, virkelig, men jeg må innrømme at det er innmari stas å ha nye reisemål og opplevelser å se fram i mot hele tiden. Da tar man ikke gråværsdager og kalde sommerkvelder like tungt, haha! Del gjerne deres erfaringer, hvis dere selv har vært i Miami eller Mexico. Noe man se eller oppleve mens man er der? :)

Ingen kommentarer: