lørdag 4. juli 2015

Borte bra, hjemme best?

Jeg pleier som regel å være stor tilhenger av "borte bra, hjemme best", for det er som oftest slik det føles. Vel, denne gangen var vi ikke klare for hjemkomst enda, og det merket både store og små på kroppen. Det var godt å sette nøkkelen i døra i går, etter en uke på svenskekysten, der vi fikk virkelig kjenne på både "sydenlivet" og ferielivet. Allikevel var det akkurat som om luften føk ut av ballongen på samme tid. Jeg kan ikke forklare det med noe annet enn at alt ble brått et ork i eget hus, og jeg for min del ville helst sove. Barna som har vært problemfrie å legge hele uken, nektet derimot å sove, og søskenkranglingen har regjert hele formiddagen i dag. Haha, it´s good to be home! 


Heldigvis er oppholdet hjemme et forholdsvis kort ett. I skrivende stund pakker vi om kofferter, og gjør oss klare for å reise videre. Et av mine favorittsteder er hytta på Jeløya. Pappaen til Nicklas sin hytte. Der får jeg en helt spesiell ro over meg, klokken sees aldri på og vi bare nyter lange dager og sene kvelder, soltimer, kveldsbad, god mat og livet generelt. Jeløya er selvsagt vakrest når sola står høyt på himmelen, men uansett vær har vi noen fine dager i ventet. Jeg vil som regel aldri hjem derfra :)


Med værmeldingen i bakhodet har vi også tittet på noen turer til Kroatia, men siden Nicklas har såpass kort ferie denne sommeren blir tiden fort knapp. Jeg kunne gjerne skrytt på meg at jeg var tøff nok til å dra sydover med to unger alene, men det er jeg nok ikke. Jeg har en sønn som er klin gæærn i vannet og en datter som er veldig forsiktig av seg, så jeg hadde ikke klart å holde full kontroll på dem begge, og da tar jeg ikke den sjansen. Selvom, jeg skal innrømme, tanken har slått meg flere ganger og vært virkelig fristende! Senest i går kveld saumfarte jeg nettet etter fine pakkereiser laget for barnefamilier. Har noen av mine lesere reist på sydenferie alene med to barn..?


Nei, nå får vi slenge oss rundt. Tiden går så alt for fort her hjemme. På ferie står tiden litt stille, men ikke hjemme. Best å komme seg bort herfra, så vi får mest utbytte ut av ferien til Nicklas ;) 
GOD SOMMER!

Ingen kommentarer: