torsdag 2. juli 2015

Der vi hører hjemme

Det er lenge siden jeg har latt meg selv bli oppslukt av en bok, men nå er jeg det. Når ledige minutter har dukket opp, har jeg forsvunnet inn i en annen verden med et annet drama. Jeg gleder meg til å lese videre, og smiler på solsenga mens jeg blar meg videre i boka. "Der vi hører hjemme" er virkelig å anbefale. Hvis du, som meg, er en sucker for romantisk klisjé, kjærlighet, drama og overraskelser. Haha!


I dag har jeg fått hvertfall to sammenhengende timer på solsenga helt for meg selv. Luksus med stor L, for det er absolutt ikke en selvfølge når man er tobarnsmor. Feriene er ikke slik de en gang var foråsiresånn. Tempoet er noe annet, og enkelte kvelder setter man spørsmåltegn til om man eeegentlig har rukket å sitte fem minutter på rumpa i løpet av hele dagen. Vel, i dag fikk jeg flere timer på solsenga, med boka godt plantet foran nesa og det var helt vidunderlig :)


Apropos... Jeg skal kapre sofakroken nå og lese de aller siste sidene. Satser på happy ending (slik jeg vil foretrekke den) og håpløs romantikk, haha! Jeg har forøvrig gjort andre ting enn kun å lese bok denne ferien. Følg meg gjerne på snapchat for små ferieglimt (monix87) eller så finner dere meg også på instagram :) God kveld-klem fra meg**

Ingen kommentarer: