mandag 20. juli 2015

Et liv fullt av muligheter

"Det er bare de som har vært med fra starten som tjener penger!", sa folk. Vel, folk kan være rimelig uvitende, og jeg føler at mange av mine kollegaer og meg selv har motbevist dette. Ingen av oss har jobbet lenger enn 2 år, men veldig mange av oss lever godt med dette som vår eneste inntektskilde. Ja, vi har faktisk bygget en større karriere enn mange som har jobbet i godt over 10 år lengre enn oss. Hva vi har gjort? Vi bestemte oss for å gjøre det til noe mer enn bare en hobby. Vi har valgt å tilegne oss dyrebar kunnskap om produktene og bransjen slik at vi blir trygge i jobben vi gjør. Det er ingen hemmelighet; kunnskap gir trygghet. Vi har tatt et valg om å lære av de beste, og vi har fulgt de helt basic arbeidsoppgavene som må til for å lykkes i network marketing - og lagt på en liten effektiv twist; sosiale medier. Voilá!

Her er noen få av mine kollegaer som jeg er så ufattelig stolt av. Alle på bildet er ledere i dag.

Kan jeg, så kan du. Det er ikke noe hokus pokus det jeg gjør. Jeg er ikke spesielt glad i å prate med mennesker. Jeg er sosial, men samtidig er en del av meg introvert og jeg trives nok aller best i mitt eget selskap. Jeg har tatt noen gode steg utenfor comfortsonen min, og jeg har vunnet enormt på det. Jeg har vokst som person og jeg er stolt av min utvikling på veien. Jeg bestemte meg fra dag én om å være profesjonell. Finne fram businesskvinnen i meg. Hvorfor? For jeg har hele tiden visst at hvis jeg gjør det, så får familien min og jeg det; om det er bedre økonomi, ny bil, eller en reise.. Det er ikke noe "hvis" eller "kanskje" - det er "når". Jeg deltar ikke i et lotteri, slik store deler av befolkningen gjør hver eneste uke, der man satser penger uten å vinne. Dette er utvikling. Dette er virkelighet. Dette er business. Dette er tidenes mulighet!

Network Marketing creates more millionaires than any other industry.

Det eneste man trenger for å lykkes er en plan, være villig til å gjøre visse endringer, ha mål og drømmer og ikke minst en liten gründerspire i magen som får deg til å gjøre selve jobben, i stedet for å grave deg ned i unnskyldninger, jantelov og latskap. Du må også ha troen på at nettopp du kan lykkes - i de fleste tilfeller blir den troen først sterkere etterhvert som du går veien. Den største endringen jeg gjorde var å skru av TV-en på kveldstid. Det er ingen som forventer at du skal flytte fjell, forandre deg som person, miste verdighet eller investere penger. Du skal bare finne fram de positive sidene ved deg selv og bruke de til din fordel - samtidig som du skal gjøre enkle daglige grep, som gjør en stor forskjell for deg og dine på sikt. Høres veldig enkelt ut? Ja, for i bunn og grunn er faktisk dette verdens letteste jobb. De fleste av dere gjør det allerede daglig - uten å tenke på det, og uten å få betalt for det :)

Piknik i Gøteborg. En weekend betalt av Forever. Alle på bildet er ledere i dag.

Hvis du er nysgjerrig og kunne tenke deg mer informasjon, kan du kontakte meg på mon_jensen@hotmail.com for en uforpliktende prat. Ser du at dette kan være med på å gjøre din hverdag lettere, både i form av tid og penger, så legg bort tvilen og kom igang. Kan jeg, så kan du. Det er ingen forpliktelser. Det er ingen investeringer. Og du som forhandler har 365 dagers returrett på et eventuelt varelager hvis du skulle erfare at dette ikke er noe for deg. Du står med andre ord helt trygt, og har definitivt alt å vinne.

Fra Success Days i fjor høst. Vi ble feiret for gode resultater. Alle på bildet er ledere i dag.

Hva ønsker du at Forever skal gi deg? 
Personlig utvikling og bedre selvtillitt? 
En gullkant på tilværelsen eller kanskje til og med en økonomisk frihet? 
At du har mulighet og tid til å gi barna dine ekstra opplevelser mens de enda er unge? 
At du kan gi tilbake til venner og familie som har stilt opp for deg? 
At du kan bidra og hjelpe andre som ikke har det like bra? 
At du kan tillate deg selv å oppfylle flere av dine personlige drømmer? 
Nytt hus? Tryggere bil? Ferieleilighet i Spania? 
Hva med en årlig utenlandsreise for deg og din familie? 
Alt dette og mer til kan Forever gi deg, og på under 2 år har det gitt meg mye av det samme. 

Nicklas og meg i Singapore i våres. En reise betalt av Forever.

Hva venter du på? :)

Ingen kommentarer: