søndag 12. juli 2015

Flower power on a Sunday

Denne sommeren har jeg en kjærlighet for jumpsuits. Finnes det et mer behagelig plagg? Jeg har dem i mange farger og varianter. Både til fest og til hverdags. En av favorittene i skapet er denne flower power-jumpsuiten. Med olajakke og sandaler til er det et perfekt antrekk på en grå, men passe varm dag :)


I dag har vi hatt en nokså rolig dag. Det er den siste feriedagen til Nicklas. Vemodig for han å dra tilbake på jobb allerede nå - slik mange nok føler på når ferien nærmer seg en avslutning. Jeg trøster han med at han har mye å se fram imot til høsten. Da venter Paris, Miami, Mexico og London på han. Reising og opplevelser står i fokus denne høsten, og det skal bli så bra :)

Ellers har Teo og jeg tilbrakt ettermiddagen vår i Oslo. En liten venninne av oss bor dessverre på Ullevål sykehus i disse dager, så vi kjøpte med oss litt mat (sykehusmaten i seg selv er nok til å bli deprimert av) og dro på en liten visitt. Det var så koselig å se dem igjen, men vi håper vi treffes under andre forhold neste gang. God bedring, Thildemor. 

Nå skal jeg dra gærningene mine opp fra badekaret. Leggetid nærmer seg. Rutiner i forhold til legging har sklidd helt ut denne ferien, men nå som Nicklas skal tilbake i jobb er det greit å snu litt på det, så vi ikke har barn oppe til langt på kveld hver dag. Første forsøk i dag, og så langt er vi på etterskudd. De høres ikke veldig trøtte ut for å si det sånn ;) Ønsk oss lykke til og lag dere en fin Søndagskveld!

Ingen kommentarer: