fredag 31. juli 2015

For et kick!

Formen er litt varierende i disse dager. Jeg tror det er kroppen som sier ifra at den er klar for hverdag og normale rutiner igjen. Ikke minst er jeg klar for å få Teo hjem igjen. Veeldig klar! Jeg koser meg masse hjemme med Mia, men å være "alenemamma" på tredje uken merkes. Jeg får ikke hvilt når kroppen så sårt trenger det. Derfor er jeg ofte helt skutt på ettermiddagene når Nicklas kommer hjem fra jobb. Jeg gleder meg til ferien er over for denne gang, med alt som følger med. Det er noe helt spesielt med hverdagen. Nå skal det bli godt :)

I ettermiddag har begeistring og glede overtatt for kvalmen og hodepinen. Vel, jeg prøver hardt å fortrenge det i det minste, og heller nyte denne kvelden. For i min jobb er hver avslutning på måneden fryktelig spennende. Det er deilig og befriende når jobben kan gi deg et kick få annet kan måles med. Det beste av alt er at ikke bare jeg opplever det, men så innmari mange av mine kollegaer i teamet kjenner på det samme kicket i skrivende stund. Teamet jeg valgte å kalle for "Dreamteam" i September for snart 2 år siden. Vi er så mange ulike mennesker med ulik bakgrunn, men det vi har til felles er at vi alle sammen er vår egen sjef, vi brenner for produktene vi jobber med og vi våger å sette oss mål. Noen har større mål enn andre, og det er helt greit. Her bestemmer man alt selv; hvor, når, med hvem og om du ønsker en stor eller liten business. I vårt team er det veldig mange som har satt seg høye mål, noe som er veldig gøy, og en etter en nåes disse målene. Ja, i rekordfart faktisk. Det er så vanvittig kult, for det betyr at flere og flere får dette som sin fulltidsinntekt og med friheten som følger med. Ingenting gjør meg gladere! Vi har knekt en helt spesiell kode, det er det ingen tvil om.

Så, hva betyr månedsavslutning? For det første får man jo vite hvordan man ligger an i forhold til inntekt. Hvordan endte måneden? Ble det din beste måned så langt i karrieren? Det er jo alltid spennende, for uten penger i kassa går ikke hverdagen rundt. Her kan man tillate seg å drømme om de store summene. Sekssifrede månedsinntekter. Det morsommere er jo at det ikke bare forblir en drøm så lenge man fortsetter å gjøre jobben. I tillegg får vi se hvem som når de store målene de har satt for seg selv. Bilbonus, nytt nivå i markedsplanen, bli en leder (manager) i forever, kvalifisere seg til luksusreiser til Sør-Afrika og Hellas i god tid i forkant - for å nevne noe. Å utvikle ledere er noe vi har blitt gode på. Akkurat nå er vi 25 ledere i Dreamteam, og det tallet har muligens steget før klokken runder midnatt. Jeg tar av meg hatten for girlpower, dyktige kollegaer, utvikling, mål, antijante og alt som følger med. Jeg er så stolt av dere at jeg nesten mister ord!


Flere og flere menn blir også en del av teamet, og jeg gleder meg til å se dem rocke fremover, for er det noe mange menn har så er det en hjerne for business. Jenter faller ofte for produktene og får først øynene opp for businessen og mulighetene senere. Jeg var en av dem. Gutta derimot har en tendens til å falle først og fremst for businessen, og deretter tester de produktene, blir kjent med dem og forstår hva vi jentene virkelig prater om; produktene er fantastiske. Ulik rekkefølge - absolutt. Vi er forskjellige der, men at menn lykkes i Forever er det ingen tvil om. Flere av de største lederne i Norge, Scandinavia og verden generelt er menn. Da er det ekstra gøy at så mange jenter har den utviklingen de har i vårt team, med real girlpower, men allikevel er en balanse med menn og kvinner veldig morsomt, givende og lærerikt. Det gleder meg stort at flere og flere menn ønsker å jobbe med oss :)


Nei, nå prater jeg meg helt bort her. Jobben min gjør meg glad, og månedsavslutning er helt spesielt. Ikke fordi jeg når personlige mål hver måned, for det gjør jeg ikke, men fordi så mange i teamet mitt når sine mål. Her handler det om å gjøre hverandre gode, heie hverandre opp og fram og ikke minst gi hverandre en hjelpende hånd når det trengs. Helt unikt i businessverden! I helgen skal det feires. Det er det ingen tvil om :)

Ingen kommentarer: