søndag 5. juli 2015

Hett på Jeløy

Vi har hatt en deilig dag. Hva med dere? Jeg grøsser når jeg ser værmeldingen for morgendagen, så derfor har vi prøvd å gjøre maks ut av denne dagen og tilbrakt hver eneste time ute i go´været. Vi hadde mange fine timer på brygga tidligere i dag. Teo badet, sånn som han alltid gjør, mens Mia trivdes best med å kaste stein i vannet. Ca det morsomste hun vet om nå om dagen! Jeg våget meg ut i vannet jeg også. Ikke fordi jeg kjente behovet melde seg, men for å glede sønnen min. På alle ferier holder han telling over hvor mange ganger jeg bader, så det sier seg selv at det ikke er hverdagskost at mamma stuper uti ;)


Vi har også hatt mange fine timer på terrassen med panoramautsikt utover oslofjorden. Her var det hett, så plaskebassenget ble raskt fylt opp. Det hele utviklet seg til en aldri så liten vannkrig også. Jeg hater å bli sprutet på, men allikevel er jeg pussig nok alltid den første som drar i gang den leken. Fristelsen blir rett og slett for stor når jeg ser på Nicklas samtidig som jeg holder en hageslange i hendene.. Jeg vet jo at hevnen ALLTID er søt for den mannen, så ja.. Det ble grei temperatur her ;)


Nå har vi vært på brygga for det obligatoriske kveldsbadet. Mia og jeg var som vanlig tilskuere, mens gutta lekte seg lenge i vannet. Perfekt avslutning på en lang og fin dag. Standard her på Jeløya! Nå er barna lagt for kvelden, og Nicklas og jeg er veeldig klare for litt voksentid. Det blir ikke mest av det på ferie, men behovet er absolutt tilstedeværende, så nå skal vi nyte noen timer uten barn rundt føttene før leggetid. Lag dere en fin kveld :)

Ingen kommentarer: