lørdag 25. juli 2015

Hjertet smiler, mens magen krangler

Vet dere hva vi har gjort i dag? Vi har tilbrakt denne regnværsdagen i Ski sammen med Teo og pappaen hans, og det var så innmari deilig å se gutten min igjen. For en herlig solstråle han er. Mia var i ekstase over å se storebroren sin igjen, så mellom all is-spisingen var hun skyggen hans hvor enn han løp, gikk, klatret og hoppet. Fantastisk med søskenkjærlighet! Han hadde mistet den ene fortannen sin og var stolt som få. Det har han ventet lenge på, men endelig var den ute og glippegliset var et faktum. Små ting som er så stort for en 6 åring :) Når helgen er vel overstått reiser han på hytta med Eirik og familien. De strekker ut ferien litt lenger enn hva jeg hadde regnet med, så mammahjertet mitt må lengte enda lenger enn forventet, men jeg vet at han kommer til å få et fantastisk opphold og ferie, så får jeg bare bite i meg savnet og ønske han en god tur. Sukk, det var så godt å klemme på han i dag!

Hjertet mitt har smilt litt ekstra i dag, mens magen har kranglet litt. Kvalmen har veltet over meg titt og ofte, og flere ganger har jeg følt at den har slått meg over ende med sitt nærvær. Rart hvordan den angriper i bølgedaler. Redningen nå i kveld ble et stort fat med...hold dere fast...sushi. De ukene kvalmen sto på som verst var det det eneste som fristet, og jeg spiste spicey lakse maki og ingefær til den store gullmedaljen. Nam. Nå sørget maten for å komme meg over den verste kneika, selvom jeg i skrivende stund ligger rett ut på sofaen og føler meg alt annet enn fresh. Åh, de fine bivirkningene som dukker opp når man bærer fram et nytt liv ;) Jeg klager ikke, for jeg er nok den %-delen som sliter langt under gjennomsnittet med oppkast de første månedene. I stedet har jeg en "fyllesyke" hengende over meg, som minner meg på at jeg aldri skal drikke alkohol igjen. Noen gang. 


Da er det ekstra fint å vite at kvelden skal tilbringes akkurat her. Under pleddet. Med stearinlysene tent, hjemmelaget fruktis ned på høykant, selskap av kjæresten og en god (eventuelt ræva) film surrende på TV-skjermen. Perfekt lørdagskveld for en gravid berte som ikke akkurat lengter etter de fuktige lørdagskveldene der ass´n ble shaket helt bort. Nå vokser den i stedet. I bredden... Jeg får shake ass´n senere!

Ingen kommentarer: