søndag 5. juli 2015

Oh happy day

Et bilde fra i fjor, her står sola høyt på himmelen nå og lyser opp terrassen og frokostbordet.

Den 5. hver måned er alltid en spennende dag. De av dere som er mine kollegaer vet nok hvorfor ;) Det ble en god start på dagen i dag for å si det sånn! Uansett.. Nå er vi på plass på vakre Jeløya, frokosten/lunsjen står klar på bordet, kaffen ryker i koppen, Mia spiser yoghurt i solveggen (i sin nye prinsessekjole som vi ikke får lov å vaske) og Teo sitter oppå meg og lurer på hvorfor jeg skriver disse ordene. Han vet ingenting om mitt liv på sosiale medier nemlig. Alt kommer vel for en dag, men nettopp siden han nå har blitt såpass stor er det ikke så ofte dere kan lese om han, han sine påfunn og bilder fra nå-tiden.

Det er meldt knallvær i dag, og i følge værmeldingen den siste dagen med finvær på noen dager, så vi skal rett bort på brygga etter frokost og tilbringe dagen der. Bade, fiske krabber og bare kose oss. Det kommer nok noen bilder ut på snapchat og instagram :)

Egentlig tittet jeg bare innom for å ønske dere en god dag. Her på hytta har i hvertfall mine skuldre senket seg med flere hakk, slik de alltid gjør når jeg er her. Barna sover lenger, alle har en ro i kroppen og alt føles bare litt lettere. Helt utrolig at et sted kan påvirke oss alle på en slik måte!

3 kommentarer:

Marion sa...

Kos dere på vakre jeløy:)
Skal selv på Alby å gå i skogen og langs vannet i dag:) terapi for sjela:)

Ha en strålende dag:)

Irene sa...

Ja det er ein super dag på alle måter :)

Monica Jensen sa...

Håper dere koste dere på Alby i det fine været <3 Klem