torsdag 2. juli 2015

Overveldet av følelser


Har dere noen gang satt dere mål så høye at de nesten ser umulige ut? Har dere opplevd å jobbe hardt mot disse målene, for så og nå dem? Det har jeg. Opptil flere ganger i jobben min. Den mestringsfølelsen man får når målene etterhvert kan hukes av er helt spesiell. Den er avhengighetsskapende. Den gir et kick og spriter opp livet litt ekstra. Det anbefales virkelig :)

Jeg kan allikevel si at å nå et mål aldri har gjort meg overveldet av følelser - før nå. I Juni hadde jeg min beste måned noen sinne. Ja, det var en så bra måned at jeg tror jeg faktisk slo skandinaviske rekorder i Forever med tanke på når jeg startet opp som FBO(?). Det var ikke mitt hovedmål, men det kom som en følge av et annet mål jeg nå har jobbet meg mot i 1 år; et nytt steg i markedsplanen opp til Soaring Manager. Månedsinnspurten var intens, men jeg kunne se målstreken. Da var det bare å gi jernet til siste slutt. Den som gir seg er en dritt. Like før midnatt kom jeg i mål, takket være fantastiske kollegaer. Jeg kan ikke beskrive følelsene som veltet rundt i kroppen min da, for helt ærlig ble jeg ganske tatt på sengen selv. Jeg hadde ikke forventet en slik reaksjon. Jeg begynte å skjelve. Tårene presset på. Underleppen min ristet. Familien min satt like bortenfor, og selvom de vet hva jeg jobber med og synes det er utrolig spennende og interessant, vet de ikke hva "Soaring Manager" vil si eller hvor stort det faktisk er. Jeg ville derfor ikke la tårene trille foran dem. Da jeg forsto at jeg ikke lenger klarte å holde igjen, sa jeg god natt og forsvant inn på soverommet. Der sprutet tårene, snørra rant og jeg nærmest hulket. Jeg var så stolt, så glad, så takknemlig - og totalt overveldet av følelser jeg ikke hadde noen form for kontroll på. Jeg innså igjen at jeg faktisk har verdens beste jobb, som gir meg så mye ekstra her i livet jeg tidligere bare kunne drømme om. Mestringsfølelse og passion for å nevne noe. En frihet i hverdagen få andre har, for å nevne noe annet (regnskapsføreren min har til og med påpekt det; at jeg virkelig har i pose og sekk) :)

Nå har det gått et par dager og det hele har sunket inn. Jeg er først og fremst vanvittig stolt. Jeg er Soaring Manager. Det føles helt utrolig! I livet kommer ingenting servert på et sølvfat, og bak enhver suksess ligger det hard jobbing, men i dette tilfellet er det ikke nødvendigvis snakk om timer, men heller hvor effektiv man er når man jobber. Jeg har lært meg å jobbe kjapt, effektivt og smart - og dette er metoder jeg også prøver å duplisere videre, foreløpig med god hell. Nå gleder jeg meg til å jobbe mot nye mål. Ett skritt om gangen. Byggekloss for byggekloss. Men først og fremst skal jeg nyte sommeren, la barna styre store deler av showet og bare leve livet. For livet - ja, det lever opp til alle forventninger og mer til. Det handler vel kanskje mest om hva man gjør det til :)

Nå skal frokosten på bordet, barna skal løpe bort til lillehytta å vekke tante og onkel og så starter en ny dag for fullt. I sola. Idyll! Lag dere en fin dag, dere også :)

69A7D653-D015-4630-85F1062CE35A1835-35D62F4E-F575-43D9-9910A61F88CA226E

4 kommentarer:

Line Merethe sa...

Gratulerer så mye :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Line Merethe :) :)

Madeleine sa...

Gratulerer så mye, Monica!
Knall bra jobbet :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Madeleine :)