søndag 12. juli 2015

Paradis

Kanskje noen høyere makter luktet fortvilelsen vår, for sea band har forkortet sykdomsperioden til Mia betraktelig og i dag har hun vært i fin form. Det hjelper nok også at vi har lært oss å lese henne bedre, og nå ser jeg før feberen, hodepinen og oppkasten kommer at den er på vei. Da er det lettere å ta visse forhåndsregler. Jeg tør allikevel ikke håpe at vi har funnet en mirakelkur, for da burde leger vært klar over dette for lengst, men akkurat nå slapp hun litt billigere unna enn hva hun har gjort de siste seks-syv månedene. Jeg er så lykkelig for det. Fine jenta vår!


I dag har vi tilbrakt dagen vår på hytta på Stryken. En dagstur. Jeg hadde glemt hvor fantastisk det er der oppe, og jeg må absolutt begynne å bruke det paradiset mer. Ungene elsker å være der, og av alle hytteparadis vi har tilgang til tror jeg dette er stedet dem koser seg mest. Vannet er bokstavelig talt i hagen, så de kan leke på land og på vann som de selv ønsker, mens vi hele tiden har full kontroll og oversikt. Det er nydelig der!

Mia har valgt antrekk selv i dag. Matroskjole og sykkelhjelm. Jeg smelter av den jenta :)

Å ro tur i båten er alltid stas. Dette er første året Teo selv har rodd båten, og på første forsøk fikk han teken. Jeg vil faktisk påstå å si at han var knallflink, med full kontroll og greit tempo. Jeg var så stolt at jeg nesten sprakk. Der satt han og jeg i båten, og rodde over vannet. Ingen forstyrrelser. Tid til våre samtaler, om alt mellom himmel og jord. Jeg klarte ikke å ta øynene mine bort fra han. Han har blitt så stor. Så kjekk. Så tøff. Så flink. Med glimt i øyet og alltid et smil på lur. Ingen tvil om at han kommer til å smelte mange pikehjerter etterhvert som han blir eldre ;)


Vi kom hjem en stund over leggetid i kveld. Begge ungene sovnet i bilen, men var selvsagt som to tente lys når vi trillet inn foran huset vårt. Haha, det er så typisk. Det ble en sen kveld for å si det sånn, så nå er det to stykk slitne foreldre her, men glade for at dagen ble så fin og at barna koste seg så masse. Vi må definitivt tilbake til Stryken i løpet av sommeren :)

God natt - og fortsatt god helg!

Ingen kommentarer: