mandag 6. juli 2015

Sjarmen ved innekos

Som forventet våknet vi opp til regnet som slo mot hyttetaket. Når man er forberedt på dårlig vær, så er det på en måte greit det også. Det er jo en viss sjarm med innekos, dårlig vær, stearinlys og lukten av nystekte pannekaker i hele huset også. 


Det skal glimte til med sol litt senere i dag, så enn så lenge nyter vi late timer innendørs. Teo leser i sitt nye Spiderman-blad, Mia ser på drømmehagen, Nicklas dekker klart lunsjbordet og jeg ligger under pleddet og blogger. Rolig og harmonisk - enn så lenge i det minste ;) For bare et par timer siden gikk det en kule varmt her, når absolutt a.l.t var feil for minstejenta i hus. Oh my. Gutta i hus var i sjokktilstand, mens jeg bare sukket - forberedt på at hjemmets andre dramaqueen har begynt å våkne til live, haha.


Nå drar Teo fram Ludo. Jeg har aldri tapt i Ludo noen gang.... Så det er best jeg kvinner meg opp før dagens viktige match! 

Ingen kommentarer: