søndag 26. juli 2015

Spis med god samvittighet

Jeg har egentlig aldri vært en is-elsker, men i ny og ned får jeg skikkelig cravings på saftis. Det er litt sånn; "ett tygg og du er hekta". Da er det greit med sunne varianter i fryseren, så man kan spise så mye man vil med god samvittighet. Det har nemlig gått mye usunnheter ned på høykant i sommer, og det merkes, føles og sees. Ikke bra. Å ha sunn snacks i hus når blodsukkeret synker og mor blir fysen er derfor et must :)


Her en dag fylte Mia og jeg opp fryseren med fruktis. Med den nye blenderen var det gjort unna i en fei. Vi må definitivt bli flinkere til å smoothe frukt og grønt. Det er jo så godt og lettvint. Isen som spises og fryses nå om dagen er en blanding av ananas, mango og lime (pluss litt vann). Jeg liker alt som er surt, så her gikk det med godt over én lime i smoothien før den gikk videre inn i fryseren. Et lite tips i sommer...det elendige sommerværet!


I dag har vi forresten tilbrakt flere timer hos Linda og Amalie. De er hjemme alene noen dager, så vi rømte huset og lot pappaen her i hus få en hel dag for seg selv, mens vi koste oss med store og små venninner. Perfekt Søndag. Jeg blir i hvertfall aldri lei venninnetid :) Nå er lille snuppa i hus lagt for natten, fotball surrer på TV-skjermen, kjæresten har sovnet og jeg tror jeg skal benytte kvelden til å se på litt repriser. Av Sons of Anarchy. Det finnes jo faktisk ikke en bedre serie for oss jenter. Anbefaler dere forresten å se Deadfall, hvis dere ønsker å hvile øynene på noe, samtidig som dere svetter oppover. Phu, jeg la meg med adrenalin i går i hvertfall :)

Lag dere en fin kveld!


4 kommentarer:

Fru Jacobsen (@frujacobsenno) sa...

Det så ut som god is. Jeg har fått helt dilla på vannmelon <3 PÅ to dager har jeg spist nesten 8 kg så og si alene :O

Jaja, de er 92% vann så for meg som drikker alt for lite passer det fint :)

Kos dere masse videre i ferien :)

Louise sa...

Er du og Lykkemamma fortsatt venner? Det står lite om dere på bloggen din.

Monica Jensen sa...

Fru Jacobsen:

Mmm, vannmelon er ikke akkurat det verste å være hekta på da :D <3

Louise:

Jeg skriver generelt lite om venninnene mine på bloggen, med unntak av de aller aller nærmeste. Vi er ikke uvenner nei, hvis det er det du lurer på :)

Marit & Magnus sa...

kor har du kjøpt de kule isbegerne? så veldig godt ut:)