torsdag 2. juli 2015

Velkommen tilbake // bildeglimt

Dere har kanskje ikke rukket og fått det med dere engang, men bloggen har vært nede i et lite døgn. Jeg har nemlig vært på flyttefot :) Dere vil fortsatt finne meg på monicajensen.no, men jeg er ikke lenger en del av Familieprat. Jeg har i et par års tid blogget for Familieprat, med et utrolig hyggelig støtteapparat i ryggen, som alltid har stilt opp, men jeg har aldri følt meg "hjemme" og hundre prosent fornøyd, så nå står jeg igjen på egne ben og det føles veldig veldig rett. Jeg får en god følelse når jeg tar turen inn på bloggen igjen, og gleder meg til å skrive masse fremover. Jeg har nemlig en hel del på hjertet :)


I skrivende stund tilbringer vi late dager i Strømstad. Været er på vår side, og små og store koser seg. Det går mye i badminton, ballspill, turer, solbading og vassing (for min del, de andre er litt tøffere). Vi storkoser oss i paradiset!


Om få dager går turen hjemover igjen, og siden Nicklas har en relativt kort sommerferie i år tar vi de resterende dagene på sparket, men én ting er sikkert; vi skal kose oss. Barna krever ikke stort, annet enn at vi er sammen med dem og gjør ting på deres premisser :)

Ungene og jeg har flere uker med ferie å se fram i mot. Jeg for min del setter stor pris på hverdagen, men tid med barna, der de kan kjenne på ferielivet uten strenge rutiner, late morgener og sene sommerkvelder er alltid godt. Vi har skrevet lister sammen med ting, reisemål og gjøremål vi ønsker å bedrive dagene og ukene med, så vi har nok å finne på :) Det er noe magisk med disse sommerdagene!


Nå skal jeg liste meg bort fra resten av gjengen som spiller spill, ta med meg hodelykten min (humre), legge meg i senga og lese - faktisk. Jeg har blitt helt oppslukt av en bok, og hadde glemt hvor deilig avkopling det er å lese. Perfekt avslutning på en lang og veldig fin dag! God natt :)

Ingen kommentarer: