mandag 20. juli 2015

Work life balance

Vi har hatt en usedvanlig rolig helg, der kos, kjærestetid og ikke minst søvn har stått i fokus. Det kjente jeg at jeg trengte, for selvom jeg har hatt ferie i over tre uker har det ikke vært mange timene med fullstendig avslapning. Denne helgen har kjæresten vartet meg opp så det holder, og jeg føler meg som verdens heldigste som bor sammen med og har en familie med akkurat han :)

Vel, nå er fjerde ferieuke i gang, og denne uka er det Mia&Mamma-tid. Teo er på ferie med Pappaen sin, Nicklas jobber og vi jentene skal gjøre det vi føler for. Hittil i dag har det bestått av morgenbad i boblebadet, kaffe og frokost i sofakroken med Brannman Sam på TV og ikke minst en lang og deilig gå/trilletur i det overraskende fine sommerværet. Nå sover frøken fryd, og jeg tenkte jeg skulle lage litt sunn fruktis til oss og kose meg med litt jobb på terrassen. Mange andre gruer seg til å dra tilbake til jobb etter ferien. Jeg derimot lengter faktisk etter jobb, møter og nye spennende bekjentskap. Denne uken har jeg derfor booket tre-fire møter med nye kollegaer, for å hjelpe dem i gang med deres business. Pose og sekk med andre ord, før vi neste uke går inn i fullt feriemodus igjen og forsvinner opp på hytta hvis været er fint :)


Vi har så mye spennende å se fram i mot fremover. For det første har vi akkurat opprettet et familieforetak/firma (AS) og har mange planer i forbindelse med det. Vi skal få gleden av å se litt mer av verden, og starter med å besøke Paris om en knapp måned. En by jeg har drømt om å oppleve hele livet og jeg kan nesten ikke vente med en etterlengtet kjærestetur til Frankrike. Tidenes bursdagsgave spør du meg! Resten av høsten skal bestå av jobb, reiser, ruging og forhåpentligvis mye annet nytt og spennende. Ja, vi planlegger jo også bryllup. Haha, vi skal ikke kjede oss med andre ord :) MEN først og fremst skal jeg nyte her og nå; som i dag består av skikkelig kvalitetstid med jenta mi. Flinke jenta mi som i disse dager prøver et liv uten bleie. Har jeg fortalt dere at hun bæsjet kun på do fra hun var 3 måneder til hun var 9 måneder forresten? Det skal jeg lage et innlegg om for de som kan finne det interessant ;)

Vi sees!

Ingen kommentarer: