mandag 31. august 2015

Baby M ♡


I dag har vi vært på ordinær ultralyd, og dere trenger ikke tvile på at det er like spesielt med nummer tre. Lettelsen når man ser at bebisen i magen er frisk og rask, tårene som presser på når man ser at den suger på tommeltotten, smilet som går trill rundt når den beveger seg så mye at det nesten er umulig å ta et greit bilde og den gode magefølelsen som sier seg enig når jordmor forteller at vi venter en liten gutt. En liten veldig etterlengtet lillebror. Vår kjæreste Baby M - akkurat slik magefølelsen min har sagt. Man skal ikke kimse av magefølelsen. Den har stemt i alle tre svangerskap :)

De kommende storesøsknene har begge ønsket seg en lillebror. Da jeg hentet Teo på skolen i dag, og fortalte at han måtte vente til familien var samlet før han fikk vite kjønn, satt det en gutt i baksetet og sa på hele hjemveien; "Jeg vet det er en jente til. Jeg bare vet det. Du sa at det er jente eller gutt, og da sa du jente ekstra godt. Jeg vet det er en jente. Bare si det, mamma, er det en jente?" Vi satte oss ned i sofaen, tittet på ultralydbildene av en vilter liten bebis som sto mer eller mindre i bro i magen til mamma. Så pekte jeg på en liten rar ting som ikke er å se på alle ultralydbilder. Bekreftelse på at det er en lillebror i magen min. Smilet gikk rundt hos dem begge. Ja, til og med Mia som ikke jubler over den voksende magen, smilte med hele sitt vakre ansikt da. Det er ingen tvil om at det er stas å vite kjønnet for de små, og ikke minst sette et navn på krabaten som vokser i magen :)

Jentenavnet som vi hadde falt pladask for har Mia nå overtatt. Celia skulle bebisen hete hvis det var en jente, og nå som Mia fikk bekreftet at det var en lillebror kunne hun stolt fortelle at hun er Mia Celia, haha. Vel, navnet elsker jeg, og selvom jeg aldri tror vi vil få bruk for det lagrer jeg det i hjertet mitt - man skal jo aldri si aldri. Nå kan vi glede oss og forberede oss til enda en gutt i familien, og det skal bli så kos. Vi gleder oss :) 

8 kommentarer:

Véronique sa...

Jeg gjettet riktig :) Når skal dere røpe guttenavnet?

Monica Jensen sa...

Når han er født er planen :)

mammasiiilje sa...

Så koselig med gutt :)) gratulerer :D morsomt at dere sier baby M. Her sier jeg / vi baby S :)
Jeg synes det er godt å ha et navn og forholde seg til,da jeg snakker med baby eller planlegger osv. :)

Anonym sa...

Gjetter Mio ;)

Monica Jensen sa...

Mammasilje:

Hehe, jenta vår kalte vi også for "Baby M" da hun lå i magen :) Helt enig, det er godt med et navn :)

Anonym:

Nope :))

SirkusGravningen sa...

Ååå.. Så fantastisk.. jeg drømmer veldig om en fjerdemann nå, men jeg tror ikke mannen er helt med på den planen der.. hehe.. Men man skal aldri si aldri..

Anonym sa...

Var sikker på at d hadde blitt en baby Celina,jeg! så var jo ikke såå langt unna hihi. jeg tipper på en liten Max i magen❤️

Monica Jensen sa...

Hihi, Celia og Celina var veldig likt ja, men Celia er mer unikt og ukjent. Elsker det navnet <3