søndag 23. august 2015

Deilige dager

Nå har jeg kommet inn i de digge svangerskapsukene, der man føler seg litt mer ovenpå igjen. Det velger jeg å utnytte til det fulle, for er det noe jeg er fullstendig klar over så er det at energien ikke er kommet for å bli ;) Jeg liker travle dager med mye på timeplanen, så lenge jeg har noen dager innimellom der jeg kan roe helt ned og jobbe fra sofakroken med kun mine egne tanker som selskap. Vel, i helgene er det derimot familietid som står 100% i fokus, og vi hadde en superdeilig lørdag i det fine været!

Jeg har lenge hatt planer om å kjøpe meg en sykkel, men så har jeg liksom aldri fått ut den fingeren. Nå som hverdagen er igang igjen for fullt og jeg aller helst vil utnytte henting av barn til å få bevegd litt på denne kroppen, har savnet etter en sykkel blitt en del større. Mer effektivt, morsommere og jeg kommer meg forhåpentligvis hjem før blodsukkerfallet slår meg over ende - spesielt i denne varmen (ikke at jeg er naiv nok til å tro at varmen blir spesielt lenge). Det er flere ganger enn én gang de siste par ukene at bakken har gynget og beina har blitt gelé på vei hjem fra SFO med to unger. Ikke spesielt kult! 


Vel, i går fikk jeg kjøpt meg en ny sykkel og minstejenta var i ekstase over at dette helt åpenbart ikke bare var min sykkel, men vår. Jeg kjøpte et sykkelsete der jeg kan justere gradene ryggen skal stå i, slik at nestemann også kan bruke sykkelsetet fra litt yngre alder. Jeg har ikke syklet på over 10 år, men utrolig nok glemmer man ikke gamle kustner. Vi fikk oss en fin sykkeltur i sola i går, og jeg fikk konkludert med at kondisen er ræva og at beina mine trenger å sykle oftere. Timene jeg la igjen på treningssenteret månedene før svangerskapet merkes ikke spesielt godt nå, enda jeg har prøvd å holde i hvertfall litt vedlike med hjemmeøvelser og powerwalks. Kroppen er og blir svakere i et svangerskap, men desto viktigere å putte trening og bevegelse inn der man orker og mestrer det. Gull verdt med en sykkel med andre ord. Om ikke lenge skal vi kaste oss ut på sykkelen igjen for en søndagstur :)

Ellers i går ble det en spontan jentetur til Oslo med Mamma/Mormor og tante Isabelle. Middag på Aker brygge og spasering langs bryggekanten for å se på båtene. Det ble litt i seneste laget for Mia, men hun holdt stort sett smilet på plass som det B-mennesket hun er. Når vi kom hjem utpå kvelden sovnet hun i det hodet traff puta, og da skrudde jeg på favorittserien og slang beina opp i sofaen for noen rolige alenetimer i fred og ro. Digg! Teo var hos pappaen sin for anledningen og Nicklas var hos en kompis, så jeg prøvde å nyte alenetiden til det fulle, selvom alt jeg tenkte på var at jeg hadde lyst på sushi.. Når kjæresten kom hjem utpå kvelden, lagde vi en god salat og så en episode sammen, før det var leggetid :)


Lørdager med full rulle og rolige kvelder er herlige! Håper dere hadde en fin dag i går også :)

Ingen kommentarer: