fredag 7. august 2015

Friday´s on snap

Etter å ha vært totalt slått ut av nakke-og hodevondt i godt over en uke, har jeg vært mer eller mindre "off" på alle sosiale medier. Jeg har vært rimelig off på hjemmebane også, og brukte vel omtrent tre dager på å fullføre regnskapet mitt (en jobb som vanligvis tar 40 minutter), før Nicklas til slutt tok over. Aldri før har jeg vært såpass slått ut, og jeg har følt meg som en udugelig zombie til alle døgnets tider. Hva skulle jeg gjort uten verdens beste mann da? Han som alltid stiller opp, ringer alle akupunktører i området, bestiller time til meg og sørger for at akupunktøren i tillegg sender meg en detaljert veibeskrivelse. Haha, han er så søt. Hun påpekte det hun også, engelen som reddet meg ut av smertehelvete; "Jeg tror du har en veeldig snill mann som bryr seg masse om deg!" Jeg nikket bekreftende, for det er det ingen tvil om. Jeg er heldig :) 


Nå har jeg min første kveld på godt over én uke uten et hode som føles ut som at skal eksplodere. Jeg føler meg FRI. Nakken er selvsagt mørbanket og øm, men den er ikke lenger stiv og ødelagt, og det er en god start. At jeg ser helt sinnsyk ut, og må revurdere helgens antrekk på kick off, er en annen sak. Jeg skal nok finne noe å ha på meg, til tross for at jeg er i de ukene av et svangerskap der man ikke klarer å bestemme seg for om man ser gravid ut eller bare tjukk.. Jeg satte meg derfor til på sofaen med telefonen i hånden nå i kveld, klar for å sende selfie til en av mine gravide venninner og vise henne hvor mye jeg føler jeg har lagt på meg på disse korte ukene og alt det der. Vi begge er nemlig i en fase der vi bare føler vi eser ut, hoho. Standard følelse før magen virkelig popper!


Kjæresten, som visstnok prøvde å følge med på en fotballkamp, var ikke like imponert over photoshooten min, men fant til slutt sitt snitt til å ha en aldri så liten photoshoot selv.. Og sende glansbildet videre til halve vennelisten sin. Jaja, så har jeg aldri vært spesielt fæn av fotball da!

Vel, endelig er jeg tilbake og jeg håper jeg holder hodet over vann en god stund. Flere behandlinger står for tur, og en tempurpute for nakken skal absolutt handles inn. Ellers er det duket for en rolig jentehelg. I morgen reiser mann og barn videre til Svigermor, og så kommer to venninner/kollegaer hit på overnatting. Vi skal på kick off, og ellers bare nyte pysjamastilværelsen, god mat, godt selskap og skravling her hjemme. Helt perfekt!

Nå derimot er det kjærestetid. Med den beste karen jeg vet om!

2 kommentarer:

Fru Jacobsen (@frujacobsenno) sa...

Huff, sliter mye med hode og nakke selv om dagen. Men etter at jeg begynte med trening via exerto.no så har det blitt noe bedre.

Du er på det stadiet du også ja, lenge siden jeg har fått bolle bilde nå ;) Tipper du kun ser smashing ut som alltid :)

Monica Jensen sa...

Så flink du er som trener. Jeg må ta meg selv i nakken selv jeg også :)

Ja, nå om dagen føler jeg meg bare rund og fæl. Fått en del vann i kroppen ser jeg også. Uvant. Merker at det er tredje svangerskap og litt tyngre denne gangen dessverre :/