onsdag 19. august 2015

Helt perfekt

I dag har virkelig dagen gått i ett, men den har bestått av så mye effektivt arbeid og ikke minst kos. Jeg har hatt seks kollegaer og to søte bebiser på lunsj i dag. Skravling, sosialt, bli bedre kjent og ikke minst idémyldring, målsetting og planlegging. Business and pleasure på aller høyeste nivå. Jeg var så heldig å ha en nyfødt liten tass på knappe fjorten dager i armene mine under nesten hele møtet. Å kunne kombinere barn og jobb, uten at det byr på problemer, er jo en fantastisk mulighet for oss småbarnsmødre :)


Når jentene hadde dratt videre til barnehager og det som er, dro jeg også videre for å hente mine barn. Middag og lekser sto på timeplanen, før det var tid for fotballkamp. Når været er så fint som det er nå, er det en sosial greie for hele familien. Deilig å tilbringe ettermiddagene ute i det fine været! Når kampen var vel overstått, og gutta hadde vunnet 7-0, tuslet vi hjem for å få minstemor i seng. En halvtime senere var jeg hos Linda, klar for powerwalk. Jeg følte både kropp og hode strittet i mot, men som alltid er det godt å komme seg ut å svette litt med en av mine nærmeste venninner på vår faste runde :)


Nå har jeg funnet plassen min i sofaen, og det føler jeg er vel fortjent etter en dag med full rulle og mange baller i luften. Dagen har vært superfin, og den er enda ikke over. I skrivende stund står kjæresten på kjøkkenet for å mekke kveldsmat til oss, så straks er det mat og film før leggetid. Helt perfekt!

Ingen kommentarer: