mandag 17. august 2015

Mandagsprat


Heii dere. Brått ble det stille fra min kant. Jeg har satt meg ned, klar for å blogge flere dager, for det skal ikke stå på innlegg jeg ønsker å dele med dere - men så har livet revet tak i meg og bloggen har blitt lagt bort. Sånn er det noen ganger :) Håper mange av dere følger med på instagram og snapchat, så dere på den måten har fått en liten smakebit av hva våre dager har blitt fylt med :)

I dag har skolegutten vår begynt i 2.klasse. Det er trygt og godt med en 2.klassing synes jeg. Både han og vi vet hva han går til, vi kjenner til rutinene og vi vet hva vi kan forvente. Han har vokst mye på ett år, og er nok mer moden og klar for et nytt skoleår nå. For all del, det første året på skolen gikk veldig bra, og kunnskapen sitter som lim, men det er en ny verden for en liten 5 åring, og det merket vi godt her på hjemmebane. Nå er han ett år eldre, litt tøffere, mer forberedt og ikke den aller yngste på skolen lenger. Det er godt. I tillegg er det Mia sitt andre år i barnehagen, så hun er tilbake blant mennesker hun kjenner og stoler på, på et sted hun føler seg trygg. I fjor på denne tiden var alt nytt, med skolestart og barnehagestart, og det var en overveldende periode for en mor som har følelsene sine uttapå kroppen ;)

Hverdagen braker i gang med fotballtrening i ettermiddag og alt som hører hverdagen til. Stressende med mye på timeplanen på ettermiddagene til tider, men nå er det faktisk veldig savnet. Uansett hvor rart det enn høres ut, er jeg et rutinemenneske som ikke lever A4 livet, haha. Med det mener jeg at jeg elsker rutiner som omhandler barna, for jeg vet at dem har så godt av det og trives med det forutsigbare, mens jeg selv svever gjennom formiddagene og stort sett tar timene som de kommer :) En god balanse i hverdagen for meg! 

Nå skal jeg kaste i meg en ultra proteinshake, før jeg løper ut døren og videre ned på posten. Spente kunder venter på varer og en haug med pakker står og venter på meg. Varene flyr ut like fort som de kommer inn, og det er gøy for en som driver sin egen butikk :) 

Vi sees plutselig. I mellomtiden får dere lage dere en deilig dag!

1 kommentar:

UllKuleTeppe sa...

Så godt at de starter 2. året begge to, jeg kan forstå stresset i fjor, hehe. Morsomt for gutten å dra på fotballtrening o.l igjen da, det er slike barndomsminner som sitter igjen i lang tid! <3

Så morsomt at det går så bra med butikken også! :-) Ha en fin kveld!