onsdag 12. august 2015

OnsdagsblissEtter en sommer med mildt vintervær føler jeg meg ganske klar for en høst med tykke skjerf, boots, stearinlys og hyggelige kvelder innendørs. At sola og varmen plutselig dukket opp i dag var litt utenom min plan. Etter å ha omstilt meg litt, hoppet jeg ned i lette sommerklær, åpnet dører og vinduer og så nøt vi go´været som vi alle så sårt egentlig trenger. Barna var hjemme fra skole og SFO og kvalitetstid sto for tur. Jeg hadde satt av en times tid til jobb, men bortsett fra det hadde jeg forskjøvet alt som heter jobb til kveldstid. Å kunne velge det selv er gull verdt når man har små barn i hus :)

Når middagen var innabords og minstemor var klar for seng, tok jeg med meg mac, veske og skrivesaker og listet meg ut døren. Klar for et møte med en herlig kollega på Egon i Ski. Kvelden var duket for effektivt arbeid og ikke minst skravling og det sosiale som følger med. Ekstra energi i tanken gir sånne møter. Av og til er det godt å rømme fra de vanlige kveldsrutinene for å prioritere arbeid utenfor hjemmet. Å møtes på en koselig restaurant for en kaffe, lunsj eller middag er alltid hyggelig, og av og til kliner vi til med litt ordentlig pampering med en dag på spa. Jeg har flere spadager booket i timeplanen fremover faktisk. Business and pleasure på høyt nivå!

Nå er jeg hjemme i sofakroken. Kjæresten sto klar med kveldsmat til meg når jeg kom hjem. Han vet å ta vare på sin gravide samboer skal jeg fortelle dere. Han har også fanget opp at sulten plutselig tar overhånd når det nærmer seg leggetid, haha. Vel, nå er jeg mett og god og klokken er forbi leggetid. I morgen venter en ny dag hjemme med barna. Fikse pass og bestille time for vaksiner står blant annet på vår timeplan, for nå er det ikke fryktelig lenge før avreise :) 

Forresten; følg meg gjerne på snapchat. Du finner meg under nicket monix87. Hva heter du på snapchat? 

God natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Følger deg på snap :) jeg heter stiton der :)
Stine (enebakk)
Ønsker dere en fortsatt fin onsdagskveld!

Anonym sa...

Jeg tipper det blir baby Celine eller baby Max! hihi <3