tirsdag 25. august 2015

Pampering

God morgen :)

Dagen i dag er satt av til 100% pleasure. Det er så viktig å kose seg i hverdagen, gi seg selv og andre litt luksus og bare nyte livet. Vi lever bare én gang - gjør det beste ut av det. Ikke tving deg gjennom en hverdag du misliker, når det finnes så mange muligheter for å ha det bra og stortrives. Det handler om å åpne opp øynene og se muligheter fremfor begrensninger, sette pris på de små tingene og unne seg en dag i ny og ned som gjør godt for kropp og sjel. Vi alle fortjener slike dager.


Om et par timer skal jeg møte Malin, en kollega, på Son Spa. Jeg har invitert hun med på en dag med velvære, luksus og kos. Nydelig lunsj, timer på spaavdelingen og en times kroppsmassasje venter. Nå skal Malin skjemmes bort, for det fortjener hun :)

Når jeg forlater Son Spa føler jeg meg alltid 10 kg lettere. Skuldrene synker med flere hakk og jeg får en ro i kroppen som nesten fører til vanskeligheter med å prate på slutten av dagen. Avslappet. I aller høyeste grad. Pampering. Det trenger alle småbarnsmødre (og fedre for den saks skyld), som bruker nok timer i døgnet på å gjøre menneskene rundt seg fornøyde, og dermed har en tendens til å glemme seg selv og egne behov. Vel, en lykkelig og tilfreds mor skaper et lykkelig hjem og en glad familie :)


Nå skal jeg grave i skuffen etter en bikini. Det kan faktisk bli dagens prosjekt, for mitt brystparti har vokst til det vulgære. Verdensproblemer og alt det der ;) Jeg legger nok ut noen bilder på instagram (monicajensenno) og snapchat (monix87) i løpet av dagen, så følg meg gjerne der :)

Lag deg en glad dag!

Ingen kommentarer: